Wij maken op deze website gebruik van cookies. meer informatie

close close

Autoschade in de regio Malden of Nijmegen? Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Haefkens laat uw auto of bedrijfsauto er weer als nieuw uitzien!

Uw kras, deuk, lakschade of andere autoschade in de regio Malden of Nijmegen wordt door schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Haefkens weer hersteld als nooit te voren. We ontzorgen en denken met u mee gedurende het hele schadeproces. Van de intake tot het invullen van de schadeformulieren en van vervangend vervoer tot een schone auto bij vertrek.

​Wat te doen bij schade aan uw auto?
ABS Service
Garantie op autoherstel

Kennismaken met het schadeherstel van ABS Autoherstel Haefkens in Malden en Nijmegen

Wie vormt het team van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Haefkens? Wij zijn een team met de beste vakmensen, die precies en efficiënt te werk gaan voor het herstel van uw autoschade in Nijmegen en omgeving. Wij beschikken over de nieuwste en modernste reparatietechnieken zodat wij uw autoschade altijd vertrouwd, vakkundig en snel voor u op kunnen lossen. Bij ons staat de klant (en dus de kwaliteit van het schadeherstel) hoog in het vaandel.

Specialismen van ons schadeherstelbedrijf in Malden en Nijmegen

Bij ABS Autoherstel Haefkens in Malden en Nijmegen hebben wij alle kennis en kunde onder één dak om uw auto en bedrijfsauto te herstellen. Ons schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in alle soorten autoschades.


Heeft u een geval autoschade in de buurt van Nijmegen of Malden? Maak vandaag nog een afspraak om uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel te laten herstellen!