Wij maken op deze website gebruik van cookies. meer informatie

close close

‘Vakkundig, vertrouwd en snel.’ Het motto van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel VDL Kusters in Venlo

U heeft een geval van autoschade, maar u rijdt zó lekker in uw eigen auto. U wilt uw auto eigenlijk nog geen dag kwijt. Dan bent u bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel VDL Kusters in Venlo aan het juiste adres!

Wij werken met man en macht aan het herstel van uw autoschade, met het streven uw auto zo snel mogelijk weer als nieuw af te leveren. Wij werken met het meest enthousiaste team efficiënt, snel en milieubewust aan uw autoschade, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan.

Gekozen als 'Beste Autoschadebedrijf' van Limburg

Tijdens het evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’ op 22 maart in Bunnik hebben wij de award gewonnen voor Beste Autoschadebedrijf in de provincie Limburg. De uitslag is het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van Automotive Insiders en Opiness. Klanten konden stemmen door het plaatsen van een review. Tevens zijn de reviews van Fixico meegeteld voor de verkiezing.

Er werden in totaal 12 awards voor Beste Autoschadebedrijf per provincie uitgereikt. In zes regio’s ging de eerste prijs naar een ABS-vestiging. Ook de prijs voor Beste Schadeherstelketen ging naar ABS Autoherstel.

‘Wij zijn heel trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Iedereen heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan dus deze award is een mooie bevestiging en beloning van het harde werken’, aldus Maurice Peters, directeur van ABS Autoherstel VDL Kusters.

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel VDL Kusters in Venlo

Ons team werkt met liefde voor het vak, en met de nieuwste technieken gepassioneerd aan uw schadeherstel. Wij doen er dan ook alles aan om de administratieve lasten die de autoschade met zich meebrengt, op ons te nemen. Dit houdt in dat wij de afhandeling regelen met de verzekeraar, het papierwerk van de schade in orde maken en u onze haal- en brengservice aanbieden. Ook kunt u, als u graag mobiel wilt blijven tijdens het herstel, gebruik maken van één van onze leenauto’s. Bij ons staat gastvrijheid en klantenservice altijd bovenaan.

Specialismen in schadeherstel

Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel VDL Kusters gaan kwaliteit en snelheid bij schadeherstel hand in hand. Doordat wij werken met vakkundige professionals die continu bijgeschoold worden, repareren wij met de bewezen beste schadehersteltechnieken.

Vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel? Daarvoor gaat u naar het team van ABS Autoherstel VDL Kusters in Venlo!