• Homepagina slider afbeelding - Roosendaal
  • Roosendaal

Het motto van ons schadeherstelbedrijf in Roosendaal? Vertrouwd, vakkundig en snel, zodat u weer veilig de weg op kunt!

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Wijnen in Roosendaal is uitgerust met de beste schadeherstellers van het vak, en de nieuwste technieken wat autoherstel aangaat. Wij weten als geen ander dat autoschade áltijd vervelend is en daarom nemen wij u dan ook graag alle zorgen uit handen. Zo zorgen wij voor de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij en regelen direct vervangend vervoer. U kunt de werkzaamheden van vandaag gewoon weer hervatten zoals u gepland had. Is uw autoschade weer hersteld? Dan wordt uw auto ook nog eens geheel schoongemaakt bij u afgeleverd.

Kennismaken met hèt schadeherstelbedrijf van Roosendaal

In ons team wordt met passie en liefde voor het vak, met de volle 100% aandacht besteed aan uw geval van autoschade. Niet alleen is ons schadeherstelbedrijf een erkend VOC-leerbedrijf, ook kunnen wij volledige garantie bieden doordat wij een FOCWA Eurogarant-bedrijf zijn. Dit betekent dat we onszelf mogen rekenen tot een selecte groep schadeherstelbedrijven die voldoen aan alle eisen die verzekeraars en brancheorganisatie stellen. Wij ontwikkelen ons steeds meer en meer, en reiken zo onze kennis en kunde nóg meer uit.

Specialiteiten van ons schadeherstelbedrijf: meer dan alleen autoschade

Niet alleen is ons team uitgerust met de modernste reparatietechnieken voor autoschade, ook voor schade aan caravans, campers en ruiten kunt u terecht bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Wijnen.

Auto huren in Roosendaal?
Eenvoudig, goedkoop en snel via Autohopper.nl. Je huurt bij Autohopper al ‘n luxe auto voor € 29,- per dag inclusief BTW, allrisk verzekering, airco, 100 vrije km’s en zonder reclame belettering. Reserveer online via Autohopper bij autoverhuur ABS Wijnen in Roosendaal.

Autoschade in Roosendaal? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!