Wij maken op deze website gebruik van cookies. meer informatie

close close

Een deuk, kras of andere autoschade? Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer lost het voor u op!

Ons familiebedrijf bestaat ruim 60 jaar en is uitgegroeid tot één van de modernste schadeherstelbedrijven in de regio. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor klanten met autoschade uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Schiphol.

ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer biedt meer dan schadeherstel alleen

Ons streven is u alle taken rondom de afhandeling van autoschade uit handen te nemen. Dit doen wij door u te helpen met het invullen van het schadeformulier of het leggen van contacten met de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Daarnaast bieden wij u gemak in de vorm van een haal- en brengservice of passend vervangend vervoer. Zo kunt u blijven doen wat u gewend bent om te doen.

Nieuw!

Van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur kunt u ook uw vraag stellen via Whatsapp! 0638728342

 

 

Kennismaken met schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer

Betrouwbaarheid, deskundigheid, veiligheid en een snelle afwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. De service van ons schadeherstelbedrijf staat garant voor kwaliteit en een milieubewuste aanpak. Want naast passie voor mensen en auto’s, dragen wij graag een steentje bij aan de omgeving.

Ook zijn wij op zaterdag geopend. En voor noodgevallen buiten de openingstijden wordt er gebruik gemaakt van een 24-uurs-servicedienst die zorg draagt voor vervangend vervoer en het transport van uw beschadigde auto naar schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer. Wij ontvangen u in een goede sfeer en bieden u onze professionele service.

Onze moderne en duurzame werkplaats voor professioneel schadeherstel in Aalsmeer

Onze werkplaats heeft een oppervlakte van 2.200 m² waar een team van 40 vakkundige medewerkers werkzaam is. Naast dat zij zeer vakkundig zijn, worden zij regelmatig bijgeschoold in de modernste reparatietechnieken. Zij werken aan uw auto alsof het hun eigen auto is. Dat maakt ons schadeherstel bijzonder.

Voor het welzijn van mens en dier en een gezond milieu werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten, zoals watergedragen lakken.

Onze specialismen in schadeherstel

Alle disciplines voor schadeherstel hebben wij in huis: van raamreparatie tot spotrepair en van interieurreiniging tot bandenservice. Bovendien zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in BMW, Mini, Renault, Dacia, Volkswagen, Audi en Opel.

Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer wordt uw auto vertrouwd, vakkundig en snel gerepareerd.

 

Werken bij ABS Pijnaker???

Wij zoeken per direct een ervaren: 

  • 1e Plaatwerker m/v
  • voorbewerker m/v
  • Monteur de/montage m/v

Bij ABS Pijnaker werken we met de meest geavanceerde apparatuur je krijgt veel ruimte om je werk naar eigen inzicht te doen.
Wij zijn een modern professioneel ingericht bedrijf gespecialiseerd in schadereparatie van diverse a merken. Met oog voor detail en continu strevend naar het perfecte resultaat.

 Wij vragen:

• Een technische achtergrond

• Goed kunnen samenwerken in teamverband

• Een positieve werkhouding, flexibel, geen 9-5 mentaliteit

• Relevante werkervaring is een pré

We stimuleren afwisselend werk, continu bijscholen en initiatieven om je verder te ontwikkelen. Je krijgt een prima salaris met goede secundaire voorwaarden. 

Interesse?

Heb je interesse voor deze functie dan graag schriftelijk (brief of e-mail) reageren naar marguerite.voorbij@abspijnaker.nl. 

ABS Pijnaker Aalsmeer

Schinkeldijkje 2, 1432 CE Aalsmeer

Telefoonnummer: 020-6478001

Faxnummer: 020-6415237

e-mail adres: info@abspijnaker.nl

Kijk ook op onze site: www.abspijnaker.nl