Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-klantenreviews-233.jpg

Klantenreviews

  • ABS Autoherstel Hoppenbrouwers Bergen op Zoom

    goed geholpen, goede informatie gekregen

    Anoniem

    18-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

    Meerdere antwoorden mogelijk maken. Want de schade in prima gedaan, en de aflevering (van binnen en van buiten) schoon afgeverd was uitstekend. Daarom al een reden om bij jullie terug te komen.

    Metselaar Y.W.

    17-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Coenen

    Auto schade is zeker niet prettig maar bij Coenen wordt je zo professioneel en vriendelijk geholpen dat je de ellende snel vergeten bent.

    Anoniem

    17-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Pijnaker

    Techniek- en Onderhoudsbedrijf

    17-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel Snijders

    De mensen bij ABS zijn buitengewoon vriendelijk en doel gericht. Je merkt dat ze echt met elkaar afstemmen. Bij mij wel foutje gemaakt bij de reparatie vh slot mr geen groot probleem wanneer de mensen dit vriendelijk opvolgen.

    M. de Ruijter

    16-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel Zuid Den Bosch

    Zaken rondom schade keurig geregeld, leenauto gereed, auto zuiver teruggekregen.

    Anoniem

    16-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel Van 't Hoff

    goede service snelle afhandeling

    C. Bakker

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Hoppenbrouwers Roosendaal

    Het eerste contact met ABS Autoherstel was dankzij de medewerker van de receptie een vertrouwen gevende ervaring. Vlot en vakkundig werd ik te woord gestaan én geadviseerd. Op redelijk korte termijn kon mijn schade worden hersteld , alleen moest de definitieve procedure nog worden kortgesloten. De volgende dag kreeg ik te horen dat het herstel conform mijn voorkeur kon worden gehonoreerd en dat ik daardoor mijn auto maar één dag behoefde te missen. Klasse! Ook de beschikbaarheid van een kostenloze vervangende auto was erg fijn. De reparatie is voortreffelijk uitgevoerd en mijn auto ziet er weer tiptop uit. Bedankt voor de goede service.

    Anoniem

    16-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel De Boer

    Auto netjes gemaakt geen opmerkingen

    J. Zwier

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Breedveld

    de manier van ontvangst en de totale verdere afhandeling

    Van Meeuwen

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Zuid Den Bosch

    -

    Anoniem

    16-02-2019

    8

  • ABS Autoherstel Ad de Goey

    Heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Echt fijn!

    Marjolein Grotepass

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel ASG Autoschade Zutphen

    Zo niet weten wat, ben heel tevreden met de hele gang van zaken

    Anoniem

    16-02-2019

    8

  • ABS Autoherstel Pijnaker

    Prima service

    Anoniem

    16-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel Keuter

    ook de vriendelijkheid van het personeel is buitengewoon

    Anoniem

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Keuter

    Vakkundigheid, vlotte en prettige ontvangst

    Anoniem

    16-02-2019

    10

  • ABS Autoherstel Boerhof

    Prima service. 's Morgens gebeld voor ruitschade, 's middags al geholpen en binnen de aangegeven tijdsduur.

    Anoniem

    16-02-2019

    8

  • ABS Autoherstel ASG Autoschade Spankeren

    Mooi afgeleverd

    De heer W.G.J. Kempers

    16-02-2019

    9

  • ABS Autoherstel Boekhorst Ede

    JBA van Wijk

    16-02-2019

    8

  • ABS Autoherstel Den Elzen Den Haag

    Schone auto (binnen en buiten), was ik superblij mee

    Rogier

    16-02-2019

    10

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen
Ondernemers login