Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-klantenreviews-233.jpg

Klantenreviews

  • Avatar

    ABS Autoherstel ASG Autoschade Doetinchem

    Voor het repareren van een serie krassen op mijn auto moest ik bij ASG een afspraak maken voor over twee weken en nu begrijp ik waarom. Blijkbaar zijn er heel veel klanten die dezelfde ervaring als ik hebben genoten... Dik tevreden ben ik over het fraaie herstel en de snelle service. Zelfs oude krasjes in de buurt van de schade die ik eerder opliep zijn meegerepareerd :) Mijn auto kreeg ik schoon terug met een bon voor een gratis wasbeurt! Voordat ik schade berokkende had ik meer dan twintig schadevrije jaren en ik zal dus mijn best moeten doen om nog eens in aanmerking te kunnen komen voor autoschadeherstel. ASG, dank en tot een volgende keer!

    R van Daalen

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Skiljan

    Zeer goed geholpen. Ik zou geen minpuntje weten.

    PM van Boven

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Pijnaker

    prima af geleverd, en keurig schoon.

    G.J. Breur

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel ASG Autoschade Doetinchem

    S. Jeulink

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel ASG Autoschade Doetinchem

    Ik vind klant vriendelijk ontvangst zowel op kantoor als telefonisch. Geen minpunten

    J.N. Manuhuwa

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel Henri en Herman

    Gewoon goed.

    CEA Wegbrands

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel ASG Autoschade Lichtenvoorde

    C. Grooten

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel Zuid Uden

    Ben dik tevreden over de klantvriendelijkheid van uw medewerkers en snelle afwikkeling schade auto

    Wijst van der

    17-01-2018

    9

  • Avatar

    ABS Autoherstel Peter Brouwers

    M.W.A.H. Jacobs

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Groen

    het te kort van te voren bellen wanneer de auto kan worden opgehaald. Ik moet dan op zaterdag extra naar Steenwijk rijden(tevens planning om gooien), terwijl ik door de week elke dag in Steenwijk kom. Fijner was geweest dat men op vrijdag het seintje had gegeven of zaterdags aangeven dat ik maandag de auto weer kon omruilen, want ik begrijp dat de leenauto dan weer nodig is. Het is beide keren voorgekomen bij beide schade reparaties dat ik op zaterdag gebeld wordt en op zaterdag voor 14.00u de auto moet omwisselen. Verder ben ik TOP tevreden over jullie.

    E. Abrahams

    17-01-2018

    9

  • Avatar

    ABS Autoherstel Dick Bösing

    R Reinkingh

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel Hoppenbrouwers Bergen op Zoom

    Alles snel afgehandeld en de schade netjes hersteld.

    A van Prooijen

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel Den Elzen Leiden

    Zeer tevreden. Snel , vakkundig en een schone auto. Klasse !

    John de Boer Advies

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Tiemessen

    M.J.M Raap

    17-01-2018

    9

  • Avatar

    ABS Autoherstel Henri en Herman

    WJC Krijt

    17-01-2018

    9

  • Avatar

    ABS Autoherstel Kalsbeek

    je wordt netjes te woord gestaan en men is heel behulpzaam

    R. Leijenaar-van der Ploeg

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel De Laat

    Motorkap zou gerepareerd worden, maar het werd uiteindelijk een hele nieuwe motorkap. De reparatie was evengoed binnen de afgesproken tijd afgerond. Tevens was de auto ook nog eens van binnen EN buiten helemaal gepoetst!

    F.G. Deutekom

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Pijnaker

    Zeer klantvriendelijk, goede service, mooi geautomatiseerd.

    R.A. Willenbroek

    17-01-2018

    10

  • Avatar

    ABS Autoherstel Skiljan

    Wordt goed geholpen van alle kanten

    J.B. Kleinjan

    17-01-2018

    8

  • Avatar

    ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord

    Te gebruiken onderdelen tijdig noteren en bestellen. Verder geen opmerkingen, al met al goede behandeling.

    H. Hollander

    17-01-2018

    8

Zoek een vestiging in de buurt

Alle vestigingen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie

sluiten
Ondernemers login