Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 9,0

USP Check 4 jaar Focwa-garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-werken-bij-ABS.jpg

ABS-Uitdeuken-zonder-spuiten_124.jpg

ABS-steenslag-Garantie-bij_158.jpg

ABS-Service_027.jpg

Werken bij ABS Autoherstel

De bedrijven van ABS Autoherstel zijn gevestigd in heel Nederland. Onze medewerkers werken met passie en een grote betrokkenheid. Elke dag zijn zij in beweging om nog beter te presteren voor onze klanten en opdrachtgevers. In onze modern uitgeruste werkplaatsen staan deze enthousiaste en vakkundige medewerkers borg voor een uitstekende en snelle service. Deze topkwaliteit wordt geleverd vanuit een plezierige en ontspannen werksfeer. Daarnaast staat ook het leerwezen hoog in het vaandel bij ABS Autoherstel.

Beschik jij ook over bovengenoemde talenten? En ben jij op zoek naar een inspirerende en continu groeiende werkgever waar je de kans krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen? Dan zijn wij voor diverse vestigingen in het land op zoek naar jou!

Wegens aanhoudende groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar:

Eerste Autospuiter

Als Autospuiter breng je de zichtbare finish-laag aan van de reparatie. Jij bent verantwoordelijk voor kleur, glans, structuur en afwerking. Voor het spuiten weet je dan ook waar je op moet letten en check je of alle stappen goed zijn doorlopen.
Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Je samenwerking met de andere spuiters, de voorbewerking en de andere collega’s is daarom coöperatief en open. Samen zijn we verantwoordelijk voor het eindproduct.
Naast het spuiten ben je inzetbaar voor voorbereidende werkzaamheden als: strak maken, grondverf spuiten, schuren en inplakken. T.b.v. kleinere schades kunnen ook kunststofreparatie en lichte dé- en montage werkzaamheden tot jouw taken behoren.

Wij bieden
Een afwisselende functies in een informele, collegiale en plezierige werkomgeving. We bieden gelegenheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

Wij vragen

 • Beroepsopleiding op niveau 3 (voorheen voortgezet) of daaraan gelijkwaardig, aangevuld met (lak)applicatiecursussen, gevolgd bij VOC of een lakleverancier. 
 • Milieucertificaat lak- en verfspuiten. 
 • Minimaal drie jaar ervaring met autospuitwerk.
 • Kennis van werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften.
 • Coöperatieve instelling (kan werken in teamverband).

Reageren?
Stuur een email met je CV en motivatie naar info@absautoherstel.nl of neem contact op met René van Knotsenburg of Ineke van Klei via 0172-632726. 

Eerste Autoschadehersteller

Als Autoschadehersteller voer je zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Dit omvat mede het herstellen en vernieuwen van plaatdelen, het richten van carrosserieën, het meten en uitlijnen van carrosserieën. Hierbij maak je gebruik van de moderne reparatiemethodieken. Je monteert carrosserie-, voertuig- en interieurdelen. Beoordeelt met behulp van meet- en testapparatuur de werking van in voertuigen aanwezige systemen, installaties en componenten (airbag- en gordelspanners, brandstofsystemen, ruitmechanismen, navigatiesystemen etc.).

Wij bieden
Een afwisselende functie in een informele, collegiale en plezierige werkomgeving waar je de gelegenheid krijgt om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

Wij vragen

 • Primaire (niveau 2) en voortgezette (niveau 3) beroepsopleiding autoschadehersteller of daaraan gelijkwaardig + vakgerichte applicatiecursussen.
 • Minimaal drie jaar ervaring met autoplaatwerk.
 • Kennis van werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften.
 • Coöperatieve instelling (kan werken in teamverband).

Reageren
Stuur een email met je CV en motivatie naar info@absautoherstel.nl of neem contact op met René van Knotsenburg of Ineke van Klei via telefoonnummer 0172-632726.

Schademanager/Calculator

Als schademanager/calculator ben je het aanspreekpunt op de receptie. Je doet de intake van de schades, legt de dossiers aan, en maakt de Audatex calculaties. Je begeleidt het gehele schadeproces en de planning in samenspraak met de werkplaats en onderhoudt de contacten met de lease- en verzekeringsmaatschappijen. Kortom, een echte vakman/-vrouw met een absolute klantfocus.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een informele, collegiale en plezierige werkomgeving. We bieden gelegenheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.

Wij vragen

 • MBO/HBO denkniveau
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Organisatorische en leidinggevende capaciteiten
 • Flexibele instelling
 • Ervaring met Delta W, Exchange en Dispatch (Audatex certificaat)
 • Een teamplayer met oog voor servicegerichtheid en kwaliteit

Reageren?
Stuur een email met je CV en motivatie naar info@absautoherstel.nl of neem contact op met René van Knotsenburg of Ineke van Klei via 0172-632726.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie

sluiten
Ondernemers login