Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 9,0

USP Check 4 jaar Focwa-garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS-Hagelschade-lrge.jpg

Hagelschade aan uw auto

 

 Gelukkig hebben we niet vaak hagelbuien die zo heftig zijn dat ze beschadigingen op voertuigen achterlaten. Mocht dat nu toch een keer het geval zijn, dan is ABS Autoherstel dé aangewezen partij om de hagelschade te herstellen. De schade kan variëren van beschadigingen aan de lak tot deuken in het plaatwerk. Ook de autoruiten kunnen krassen, barsten, putjes of sterretjes oplopen. Wat het probleem ook is, ABS Autoherstel heeft altijd een vestiging bij u in de buurt, waar de schade gerepareerd wordt.

Hagelschade repareren

Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst hoe groot de hagelschade is. Betreft het enkel lakschade of zijn er ook deukjes of deuken ontstaan? Vervolgens maken we een vrijblijvende prijsopgaaf. Met de nieuwste techniek, spotrepair, pakken we de schade heel gericht aan. Zo besparen we tijd en kosten, en dat is dan weer fijn voor u. Grotere beschadigingen pakken we grondiger aan. Het onderdeel wordt uitgedeukt en daarna netjes overspoten. Onze vakmensen weten wat ze moeten doen, zodat u weer goed op weg kunt.

Hagelschade regio Den Haag 7 juli 2017

Onweer en hagel hebben in de nacht van 7 juli jl. voor veel overlast gezorgd. Hagelstenen zo groot als knikkers teisterden de omgeving van Den Haag. Automobilisten schuilden op de snelweg onder viaducten. 

Rond kwart over twaalf trok het centrum van het noodweer over Den Haag. Op de Utrechtsebaan werd de linkerrijstrook spekglad door hagel. Op de A4 bij het Prins Clausplein stonden in beide richtingen onder meerdere viaducten auto’s stil. Zij schuilden daar voor de hagelstenen die met veel geweld naar beneden kwamen. 

Heeft u hagelschade? Kijk dan hier voor uw dichtsbijzijnde ABS-vestiging en laat uw schade zo snel mogelijk opnemen. Neem hiervoor ook contact op met uw verzekeraar. 

Maak een afspraak icon

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie

sluiten
Ondernemers login