Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS Tiemessen vergader banner.jpg

Meeting Centre Eekterveld ruimte(s) voor u!

ABS Tiemessen.png

Over Meeting Centre Eekterveld

Op de eerste verdieping van het kantoorpand van ABS Tiemessen Autoschade vindt u modern ingerichte ruimtes, die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. De bovenverdieping is volledig gemeubileerd en voorzien van een eigen opgang.

Het pand staat op een zichtlocatie aan de doorgaande weg en is door haar centrale ligging in Nederland, i.c.m. de verbinding tussen de A50 en A1, makkelijk bereikbaar. Het terrein voorziet in voldoende parkeermogelijkheden, inclusief oplaad mogelijkheid voor de elektrische rijder.

De ruimtes beschikken over alle gemakken die u mag verwachten van een modern kantoorpand. Zo zijn de ruimtes voorzien van voldoende daglicht, luchtcirculatiesysteem, climate control, gratis WiFi, luxe gezamenlijke pantry en (heren en dames) toiletten.

Presentatieruimte

De multifunctionele presentatieruimte is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, trainingen en presentaties/demonstraties. De ruimte is voorzien van een Full-HD-Beamer met projectiescherm, microfoon of headset en een goede geluidsinstallatie. Het is mogelijk om de ruimte te huren met verzorgde catering. Kortom alle elementen om een onvergetelijke bijeenkomst te organiseren.

Vergaderruimte

De vergaderruimte is, in tegenstelling tot de presentatieruimte, geschikt voor vergaderingen met max. 8 personen. Deze ruimte, gelegen in een rustige en inspirerende omgeving, biedt u de mogelijkheid om het creatieve proces te versterken. Het is mogelijk om de ruimte te huren met volledig verzorgde catering, zo kunt u zich bezig houden met wat belangrijk is, namelijk vergaderen!

Kantoorruimte

Naast bovenstaande ruimtes is het bij ons ook mogelijk om voor langere periode een kantoorruimte te huren. De ruimtes kunnen worden op gedeeld in verschillende units en grootte naar uw behoefte. Door de moderne en professionele uitstraling, centrale ligging en eigen opgang is dit de ideale plek om klanten te ontvangen en uw activiteiten te ontplooien.

 

Share2Use was er weer!

461876ca8621ab4bdba545aac64c90fdedf21e5e.jpg

Share2Use was weer aanwezig bij ABS Autoschade Tiemessen. Dit keer waren ze er met een inbouwtraining voor een telefonisch ontgrendelings systeem voor de deelauto's.

Dit ontgrendelings systeem werkt via de telefoon met een zogeheten app. Deze app moet het reserveren en gebruik van de deelauto gaan versimpelen. Geen gedoe met een pasje of het feit dat je een sleutel op zou moeten halen. Gewoon simpelweg inboeken/ontgrendelen via de telefoon en je kunt de weg op!

Ondernemers login