Vertrouwd, vakkundig en snel.

USP Check Klanttevredenheid landelijk 8,9

USP Check 4 jaar Bovag garantie

USP Check Behoud van fabrieksgarantie

ABS Breda-2.jpg

Welkom bij uw nieuwe autoschade expert in Breda

ABS Autoherstel Den Elzen in Breda

Autoschade? Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Den Elzen in Breda kunt u terecht voor vakkundig schadeherstel

Op 24 april 2017 hebben wij onze nieuwe vestiging geopend in Breda onder de naam ABS Autoherstel Den Elzen in Breda. U kunt bij ons terecht voor vakkundig schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig en vertrouwd de weg op kunt. Zonder afspraak kunt u iedere werkdag bij ons terecht om een offerte voor het schadeherstel te laten maken. Wilt u alleen een taxatierapport voor de verzekering? Bel dan eerst met één van onze vestigingen voor een afspraak.

ABS Autoherstel Den Elzen heeft ook vestigingen in Den Haag, Leiden, Gorinchem, Rotterdam Noord en Zoetermeer.

Kennismaken met ons schadeherstelbedrijf in Breda

ABS de kade jan smulders.jpg

Bent u op zoek naar zorgeloos schadeherstel? Dit kan bij één van de schadebedrijven ABS Autoherstel Den Elzen!

Wij handelen alles voor u af: van het invullen van schadeformulieren en de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij tot het passend vervangend vervoer, zodat u gewoon mobiel blijft.

Wij maken gebruik van de nieuwste en kostenbesparende technieken, originele merkonderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw auto weer als nieuw te herstellen.

De volledige schadeafhandeling vertrouwd, vakkundig en snel? Ga dan naar ABS Autoherstel Den Elzen voor al uw schadeherstel.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in Restyle®, dit is uitdeuken zonder spuiten. Meestal zijn het deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen ook vaak succesvol verwijderd worden. Met speciaal gereedschap ‘masseren’ we het deukje nauwkeurig terug. Hierbij wordt de lak niet aangetast, waardoor er niet gespoten hoeft te worden.

Autoschade in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Gorinchem, Zoetermeer of Breda? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Maak een afspraak

ABS Autoherstel Den Elzen Breda

Korte Huifakkerstraat 20

4815 PS Breda

076-3030570

breda@absdenelzen.nl
Dit veld is verplicht

Openingstijden

Ma - vrij van 08.00 tot 17.30 uur

Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur

Ondernemers login