• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS De Boer Heerenveen

Pluto 8 , 8448 CM Heerenveen
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Heeft u autoschade en bent u op zoek naar het beste schadeherstelbedrijf in de regio Heerenveen? Van ABS Autoherstel De Boer kunt u op aan!

Een kras, deuk of andere autoschade wilt u snel hersteld hebben. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel De Boer in Heerenveen helpen wij u graag. U wordt altijd geholpen in een prettige sfeer en met een vriendelijk woord. U heeft al genoeg zorgen rondom uw autoschade, zeggen wij altijd. Omdat het voor ons dagelijks werk is, nemen wij het graag van u over. Behalve een goede leenauto of haal- en brengservice regelen wij ook de contacten met verzekeraars, tegenpartij of expert.

Kennismaken met het schadeherstel van ABS De Boer in Heerenveen

ABS DeBoer Heerenveen.jpg

Wij willen u kennis laten maken met het enthousiaste team van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel De Boer in Heerenveen, dat met de beste reparatietechnieken uw transport vakkundig, vertrouwd en snel herstelt. Wij streven naar perfectie en dit niet alleen in het herstel. Bij ons staan service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats. Wij zorgen voor uw schadeformulieren en handelen alles af met de verzekeringsmaatschappij. Omdat u natuurlijk zo snel mogelijk weer onderweg wilt zijn, kunt u gebruik maken van een van onze leenauto’s en hebben wij een kosteloze haal- en brengservice.

Specialismen van uw schadeherstelbedrijf in Heerenveen

Waarom kiest u schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel De Boer in Heerenveen? Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van uw autoschade, maar ook werken wij aan boten, vrachtwagens en industrieel transport. Heeft u geen tijd en een fikse schade aan uw auto, boot, vrachtwagen of ander industrieel transport? Wacht niet langer en maak een afspraak bij ABS Autoherstel De Boer Heerenveen.

Autoschade in Heerenveen of omgeving? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

 

Werken bij ABS Autoherstel De Boer?

Wij werken voor de grootste lease- en verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Dit betekent niet alleen dat je zeker bent van werk, maar ook dat je op afwisselend werk kan rekenen. Je krijgt te maken met alle mogelijke automerken, schades en technieken en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. De perfecte combinatie van vakmanschap en innovatie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren Autoschadetechnicus en een Voorbewerker/autospuiter. Klik op onderstaande vacaturelinks voor meer informatie.

Recensies

Ervaringen bij ABS De Boer Heerenveen

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  De auto is goed gerepareerd, een bescherm onderdeel wat nog op de bumper moest is gelijk netjes bevestigt. Ik ben erg tevreden over het contact, het verloop en de gemaakte reparaties, mijn auto ziet er weer goed uit en na een vervelende ervaring met de leenauto. Ben ik toch erg blij mijn eigen auto zo snel(4 dagen) terug te hebben.

  A. Jonker / J. Schaap Geholpen op 16 October 2021
 • 9.0

  De klantvriendelijke behandeling door het personeel bij de inname en bij het ophalen van mijn auto was perfect. Ook de afhandeling en de schade was super en het beschikbaar stellen van vervangend vervoer uitermate prettig.

  D van der Brug Geholpen op 20 September 2021
 • 9.0

  Wat mij betreft ging alles voorspoedig, dus geen (helaas) geen verbeterpunten ☺

  Anoniem Geholpen op 20 September 2021
 • 8.0

  Gewoon goed

  Anoniem Geholpen op 15 September 2021
 • 9.0