• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Heeft u (ruit)schade?

Voor vragen over schade of voor het maken van een afspraak kunt u direct een afspraak inplannen bij één van onze 86 vestigingen.

Makkelijk online ruitschadeherstel afspraak maken bij ABS
Bij ABS autoherstel werken schadeherstelexperts
bars-small

Zoek een vestiging bij u in de buurt

Met 84 vestigingen zit er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Vragen?

Voor vragen over schadeherstel en/of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde vestiging. Klik hier voor een overzicht.

ABS Autoherstel B.V. Tolnasingel 1 (hoofdkantoor) 2411 PV Bodegraven, Nederland

Veelgestelde vragen

Alle vragen

U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij ABS Autoherstel. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u kunt telefonisch contact opnemen met een ABS Autoherstel bedrijf.

Uw auto, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2, de groene kaart en de ingevulde kopie van het Europees Schadeformulier.

Uw auto, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2, de groene kaart en de ingevulde kopie van het Europees Schadeformulier.

U kunt voor een prijsopgave altijd bij het ABS schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht. We vinden het wel prettig als u vooraf even belt, om drukte op de receptie te voorkomen.

Dit is afhankelijk van de schade. ABS Autoherstel geeft u in het intakegesprek een indicatie en houdt contact met u over de aflevering van uw herstelde auto. De gemiddelde reparatieduur is vier dagen. In de tussentijd kunt u natuurlijk beschikken over passend vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel!