• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ruitschadeherstel bij ABS Autoherstel

Een pit, sterretje of barst kan klein beginnen, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Door zo snel mogelijk contact op te nemen met ABS Autoherstel vergroot u de kans dat wij uw bestaande autoruit kunnen repareren en zo kosten besparen. Natuurlijk kunnen wij de autoruit ook vervangen als deze niet meer te repareren is.

Maak een afspraak
 • Ruitschadeherstel v.a € 42,50
 • Altijd een vestiging in de buurt
 • Universeel en merk-erkend schadeherstel

Ruitschadeherstel bij ABS Autoherstel

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact opneemt met ABS Autoherstel, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Voor deze reparaties gebruiken we een speciale hars, deze zorgt voor een snel en mooi resultaat. De autoruitreparatie wordt uitgevoerd terwijl u wacht.

Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden, dan zorgen wij hier ook voor. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit. Zo weet u zeker dat u met ABS Autoherstel kiest voor veiligheid en de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ABS Autoherstel.

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een ABS-vestiging bij u in de buurt.

Kosten autoruit vervangen

Natuurlijk zullen we altijd eerst bekijken of de schade aan uw autoruit eenvoudig te verhelpen is. Een sterretje, pit of barst is snel en voor lage kosten verholpen. Als we adviseren om de ruit te vervangen dan zullen we eerst een overzichtelijke en vrijblijvende prijsopgaaf overhandigen. De kosten zijn afhankelijk van het type ruit en de auto. Bespreek de mogelijkheden en dan zorgen we samen dat u weer snel veilig op weg kunt.

ADAS-systemen

De auto’s van nu beschikken in de meeste gevallen over een ADAS-systeem. Deze helpt bestuurders om comfortabel en veilig te rijden. Hierbij kunt u denken aan adaptieve cruise control, achteruitrijcamera’s en parkeersensoren. Maar ook handige vernuftigheden zoals verkeersbordherkenning en rijstrookassistentie vallen hieronder.

Deze ADAS-systemen zijn complex en gebruiken meestal camera’s achter de vooruit of radars in de voorbumper van de auto om te werken. U kunt begrijpen dat er bij ruitschade ook naar het ADAS-systeem gekeken moet worden, of deze nog werkt of dat deze opnieuw moet worden afgesteld. Dit doen wij altijd standaard bij een ruitcontrole en doen dit met de nieuwste en de meest geavanceerde apparatuur.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij ABS Autoherstel. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u kunt telefonisch contact opnemen met een ABS Autoherstel bedrijf.

Dit is afhankelijk van de schade. ABS Autoherstel geeft u in het intakegesprek een indicatie en houdt contact met u over de aflevering van uw herstelde auto. De gemiddelde reparatieduur is vier dagen. In de tussentijd kunt u natuurlijk beschikken over passend vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel!

Uw auto, uw rijbewijs, het kentekenbewijs deel 1 en 2, de groene kaart en de ingevulde kopie van het Europees Schadeformulier.

ABS Autoherstel biedt u mobiliteitsgarantie. Daarom is het meestal mogelijk dat wij uw auto ophalen en weer bij u afleveren.

Geen probleem want bij ABS Autoherstel bieden wij u mobiliteitsgarantie! Hierdoor kunt u altijd rekenen op passend vervangend vervoer.

De auto is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total loss’ genoemd. De herstelkosten bedragen meer dan de waarde van het voertuig: dit heet ‘economisch total loss’.

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Goede service en uitleg van wat er zou moeten gebeuren. Schade perfect verholpen. Zeer tevreden naar huis gereden met 'n big smile

  C.J.J. Mulders Geholpen op 18 July 2024
 • 9.0

  Behalve de vakkunst staat de klantvriendelijkheid ook hoog in het vaandel.

  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
 • 9.0

  Vriendelijke en deskundig personeel

  M. van Olst Geholpen op 18 July 2024
 • 7.0

  Auto zou om 15u klaar zijn volgens mail en SMS. Ik was er al om 14:57 maar moest nog tot na 15:15 wachten voordat de auto naar buiten gereden moest worden. Een collega heeft nog doffe vlekken in de lak weggepoetst omdat hij mij de doffe plekken zag wegwrijven

  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
ABS staat voor u klaar

Wij staan 24/7 voor u klaar

We werken nauw samen met deze specialisten om u de beste service te kunnen bieden. Zo zorgen we samen dat we, ondanks de nieuwste technologische ontwikkelingen en de merk-specifieke uitzonderingen, voor het beste herstel kunnen zorgen.