• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Kwaliteitscertificering

Was je nu maar niet naar Beun de Haas gegaan?

Met trots kunnen wij melden dat ABS Autoherstel per 1 januari 2015 ketenbreed is gecertificeerd op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en de norm voor BOVAG Erkend Schadeherstel. Hiermee zijn wij de eerste schadeherstelketen in Nederland die op deze uitgebreide wijze kwaliteit borgt. ABS Autoherstel is trots op de certificering van de gehele keten. Hiermee borgen wij de beste kwaliteit en veiligheid voor u. Ook werken wij op milieuvriendelijke wijze, met milieuvriendelijke producten. Het onafhankelijke instituut Kiwa heeft in 2014, 2015, 2016 en 2017 steekproefsgewijs audits uitgevoerd bij vestigingen en het Service Center van ABS Autoherstel. Ook nu de ketenbrede certificering een feit is, blijft ABS Autoherstel niet stilzitten; het Service Center voert doorlopend audits uit bij alle vestigingen. De Kiwa blijft ook jaarlijks steekproefsgewijs audits uitvoeren. ABS Autoherstel, inclusief de ruim 80 vestigingen, heeft zich volgens de volgende standaarden gecertificeerd:

ISO 9001 – kwaliteit
ABS Autoherstel heeft als keten een ISO 9001 certificaat. ABS Autoherstel heeft daarvoor een kwaliteitssysteem ingericht. Al onze werkprocessen hebben wij best-of-class ingericht. Daarnaast blijven wij onze processen steeds evalueren en verbeteren, zodat wij de service die wij u leveren voortdurend verbeteren. Ons kwaliteitssysteem zorgt er ook voor dat de schade volgens de actuele richtlijnen wordt hersteld en de veiligheid van uw auto gegarandeerd wordt.

kiwa 9001.jpg

ISO 14.001 – milieubeheer
ABS Autoherstel heeft aantoonbaar aandacht voor het milieu. Ons milieubeheer is daarom gecertificeerd volgens ISO 14.001. Dit systeem zorgt ervoor dat wij duidelijke processen hebben om milieuschade te voorkomen en eventuele calamiteiten direct op te lossen. Het systeem zorgt er ook voor dat we continu leren en continu verbeteringen aanbrengen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Onze doelstelling daarbij is om een minimale impact op het milieu te hebben.

Kiwa 14001.jpg

BOVAG Erkend Schadeherstel
De gehele ABS schadeketen is in één keer gecertificeerd voor Bovag Erkend Schadeherstel. Omdat ABS Autoherstel hoge kwaliteitseisen stelt aan het netwerk en deze al heeft geborgd in een uitgebreide ketencertificering, was dit een prima basis om de audits voor deze nieuwe norm succesvol af te ronden. De BOVAG norm is een kwaliteitsnorm die waarborgt dat een auto kwalitatief goed is hersteld. Dat betekent: volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen.

Bovag klein.png

Erkend Duurzaam
Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke specialisten. Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. De complexe wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is, zetten we om in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Erkend Duurzaam is een initiatief van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Het IvDM is in 2008 opgericht door vier grote brancheverengingen: BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en Stiba. Het instituut heeft de vorm van een stichting en heeft geen winstoogmerk. Uit het oogpunt van goed ondernemerschap willen we bedrijven uit de mobiliteitsbranche helpen om hun MVO-beleid op orde te krijgen.

Erkend Duurzaam

bars

Overzicht opdrachtgevers

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.