• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Krassen verwijderen

ABS Autoherstel beschikt over de juiste middelen en technieken om krassen te verwijderen. Van lichte tot diepe kras!

Maak een afspraak
abs-krassen-verwijderen-hand-sleutel
 • Snel krasvrij
 • Deskundige aanpak
 • Scherpe prijzen

Krassen verwijderen van uw auto

Krassen op een auto zijn vervelend. Of u nu lichte of diepe krassen heeft: ze tasten de uitstraling van uw auto aan en kunnen elke dag een bron van ergernis vormen. Lichte krassen zijn vaak nog wel zelf te herstellen, maar diepe krassen herstellen of verwijderen is een vak apart. Wilt u krassen verwijderen, dan kunt u het beste terecht bij een specialist. ABS Autoherstel kan u vertrouwd, vakkundig en snel helpen.

Waarom is krassen verwijderen belangrijk?

Niets is vervelender dan een kras op uw auto. Wanneer u diepe krassen laat zitten, kan dat op termijn ernstige gevolgen hebben voor de auto. Wanneer de laklaag zo ernstig is aangetast dat onderliggende lagen blootliggen, kunnen weersomstandigheden en pekel er zelfs voor zorgen dat de auto begint te roesten. Oppervlakkige roest kan nog wel worden hersteld, maar diepe corrosie en roestplekken door diepe krassen kunnen zich een weg onder de lak ‘vreten’. Een ‘gewone’ kras kan daardoor uiteindelijk een hele auto vernielen.

ABS Autoherstel beschikt over de juiste middelen en technieken om krassen te verwijderen. Wij kunnen zowel lichte krassen verwijderen als diepe krassen herstellen. Een van de methoden daarvoor is spotrepair, waarbij we schade met een beperkte omvang repareren.

Wat zijn de kosten?

Of u nu de uitstraling van uw auto belangrijk vindt of dat u vooral wilt dat uw auto nog jaren meegaat: het is belangrijk om een kras op uw auto snel te herstellen. Maar wat zijn de kosten?

Helaas kunnen we u geen pasklaar antwoord geven. De kosten voor krassen verwijderen verschillen sterk en zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

 • Hoe diep zit de kras?
 • Is het een korte kras of zit de kras over meerdere panelen?
 • Is er sprake van roest?
 • Moet de auto opnieuw worden gespoten?

Wilt u een kras op uw auto herstellen? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende prijsopgaaf!

Krassen verwijderen door ABS Autoherstel

Het herstellen van krassen is een vak apart. Vooral diepe krassen vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben de teams van ABS Autoherstel veel ervaring in krassen verwijderen.

Hebt u last van krassen en wilt u ze verwijderen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor uitgebreid advies en een overzicht van de kosten. Al onze vestigingen beschikken over vakbekwame autoherstellers. We bieden u graag een oplossing op maat.

 • Tips & Tricks

Verrassende krassen in de lak

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 19 January 2022
 • 9.0

  Goeie communicatie, duidelijke uitleg schade herstel Snelle reparatie Klantvriendelijk

  AWM van Hout Geholpen op 19 January 2022
 • 8.0

  Mijn auto is vandaag gemaakt, en 1 ervan is dat ze een nieuwe kentekenen plaat hebben gezet, en ik vind het jammer/ zonde dat ze de oude kenteken plaat niet terug gaven, of in de auto hebben gelegd. Ze kunnen er toch niets mee, en ik kan het gebruiken voor een aanhanger / verzameling .

  Anoniem Geholpen op 19 January 2022
 • 10.0

  Super tevreden over de werkzaamheden. De schade van mijn auto was binnen een dag hersteld en mijn auto werd schoon en netjes opgeleverd. De service was goed en ze doen net een beetje extra. In mijn auto zat een klepje los deze hebben ze ook netjes bevestigd met het opleveren. Mocht ik in de toekomst (hopelijk niet) nog een schade hebben aan mij auto kom ik zeker terug!

  R.W.C. van Aert Geholpen op 19 January 2022
 • 9.0

  Klantgerichte heldere communicatie. Auto supernetjes mét pepermuntjes opgeleverd. Het was donker, maar vast ook helemaal goed!

  Anoniem Geholpen op 19 January 2022