• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Service en garantie

Bij autoschade wilt u snel en goed geholpen worden. Bij ABS Autoherstel doen wij er dan ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zorgen we voor passend vervangend vervoer, waardoor u mobiel blijft en kunt doen wat u van plan was. Ook het papierwerk met uw leasemaatschappij of verzekeraar pakken wij voor u op. Dit maakt onze service bijzonder en snel.

ABS Zekerheid

De ABS Service op een rij:

ABS-Schadeherstel-en-afleveren-1200x799

Algemene voorwaarden BOVAG Autobedrijven koop/reparatie & onderhoud

Download hieronder de nieuwe particuliere voorwaarden die vanaf 1 februari 2020 verplicht zijn voor alle bij BOVAG aangesloten (ruit-)schadeherstelbedrijven en caravan- en camperschadeherstellers. Zij gelden voor overeenkomsten over koop en over reparatie en onderhoud van auto’s, onderdelen of accessoires tussen leden van BOVAG Autobedrijven en consumenten. Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringoverleg (CZ).

Samenwerking met verzekeraars

ABS Autoherstel heeft met veel leasemaatschappijen, verzekeraars en assurantietussenpersonen afspraken gemaakt over het herstel van uw voertuig. Heeft u een autoverzekering bij een van onderstaande maatschappijen of verzekeraars? Dan kunt u bij ABS Autoherstel terecht voor schadeherstel. Check uw groene kaart of neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.

Eigen risico autoverzekering

Het eigen risico is een deel van de autoschade dat u zelf moet betalen. Of u een eigen risico heeft, is afhankelijk van de autoverzekering die u heeft afgesloten. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar. Als het om een verhaalbare schade gaat, keert de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij het eigen risico aan u uit na het verhalen van de autoschade. Heeft u hulp of advies nodig? Neem dan contact op met een vestiging in de buurt. Zij helpen u graag!

Eigen-risico-bij-autoschade
bars

Overzicht opdrachtgevers

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.