• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Caravan- en Camperreparatie

Was de route touristique toch niet zo'n goed idee?

ABS helpt u graag zodat u weer gerust veilig op reis kunt.

Maak een afspraak
 • Inleveren bij alle vestigingen
 • Haal- en brengservice
 • Vervangende caravan/camper

Reparatie van schade aan uw caravan of camper

Veilig op weg is schadevrij op weg. Juist als u op vakantie gaat, u wilt immers genieten en u geen zorgen maken over schade. Bij ABS Autoherstel werken professionals met ruime ervaring in het repareren van caravans en campers. Zo kunt u bij ons terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof, maar ook uw airconditioning en elektronische installatie kunnen onze vakmensen snel herstellen.

Complete service bij caravan- of camperschade

Als uw caravan of camper schade heeft kunt u contact opnemen met de ABS Autoherstel-vestiging bij u in de buurt. Er zijn 7 vestigingen gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden aan caravans en campers, maar u kunt hem bij iedere vestiging inleveren en dan zorgen wij voor het transport van en naar de specialisten binnen onze keten.

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem. Wij kunnen uw caravan of camper ook ophalen en weer terugbrengen.

Schade net vóór de vakantie

En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan kunnen wij ook een vervangende caravan of camper voor u regelen.

Gespecialiseerde vestigingen

ABS Autoherstel heeft 8 vestigingen in Nederland die gespecialiseerd zijn in camper- en caravanreparaties. En herstel of vervanging van de banden en ruiten laat u natuurlijk ook bij ons doen. De herstelbedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met de modernste technieken en ze zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hieronder vindt u alle gespecialiseerde vestigingen. Zit er geen bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt uw camper of caravan gewoon naar de dichtstbijzijnde vestiging brengen en dan zorgen wij dat deze vervoerd wordt van en naar de andere vestiging.

Hieronder vindt u het overzicht van de vestigingen van ABS Autoherstel waar u terecht kunt bij schade aan uw caravan of camper:

U kunt ook direct een afspaak maken bij een vestiging bij u in de buurt.

 • Caravan,
 • Tips,
 • Vakantie,
 • Zomer,

Veilig op weg met de caravan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij ABS Autoherstel. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u kunt telefonisch contact opnemen met een ABS Autoherstel bedrijf.

Geen probleem! Dat regelen wij voor u en we brengen hem ook weer netjes terug. En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan regelen wij een vervangende caravan of camper.

En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan kunnen wij ook een vervangende caravan of camper voor u regelen.

 • 10.0

  Prima service verlening, vriendelijk personeel, leenauto en een goed gerepareerde en gewassen auto terug. Dikke pluim.

  F.J.M. Magielse Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  Snel geholpen, goede service,

  R. de Groot Geholpen op 19 July 2024
 • 9.0

  Snel, duidelijk, behulpzaam en kwalitatief goed werk, zijn in mijn ogen de kernwaardes van ABS Autoherstel in Horst.

  R. Verhaagh Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  Aardige mensen, goede service/ netjes gewerkt

  Anoniem Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  vakwerk geleverd en van de schade is niets meer te zien,auto keurig netjes afgeleverd

  jack Vogelzang Geholpen op 19 July 2024