• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Caravan- en Camperreparatie

Was de route touristique toch niet zo'n goed idee?

ABS helpt u graag zodat u weer gerust veilig op reis kunt.

Maak een afspraak
 • Inleveren bij alle vestigingen
 • Haal- en brengservice
 • Vervangende caravan/camper

Reparatie van schade aan uw caravan of camper

Veilig op weg is schadevrij op weg. Juist als u op vakantie gaat, u wilt immers genieten en u geen zorgen maken over schade. Bij ABS Autoherstel werken professionals met ruime ervaring in het repareren van caravans en campers. Zo kunt u bij ons terecht voor reparatie van plaatwerk, spuitwerk, interieur en kunststof, maar ook uw airconditioning en elektronische installatie kunnen onze vakmensen snel herstellen.

Complete service bij caravan- of camperschade

Als uw caravan of camper schade heeft kunt u contact opnemen met de ABS Autoherstel-vestiging bij u in de buurt. Er zijn 17 vestigingen gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden aan caravans en campers, maar u kunt hem bij iedere vestiging inleveren en dan zorgen wij voor het transport van en naar de specialisten binnen onze keten.

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid uw caravan of camper te brengen? Geen probleem. Wij kunnen uw caravan of camper ook ophalen en weer terugbrengen.

Schadenet vóór de vakantie

En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan kunnen wij ook een vervangende caravan of camper voor u regelen.

Gespecialiseerde vestigingen

ABS Autoherstel heeft 9 vestigingen in Nederland die gespecialiseerd zijn in camper- en caravanreparaties. En herstel of vervanging van de banden en ruiten laat u natuurlijk ook bij ons doen. De herstelbedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met de modernste technieken en ze zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hieronder vindt u alle gespecialiseerde vestigingen. Zit er geen bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt uw camper of caravan gewoon naar de dichtstbijzijnde vestiging brengen en dan zorgen wij dat deze vervoerd wordt van en naar de andere vestiging.

Hieronder vindt u het overzicht van de vestigingen van ABS Autoherstel waar u terecht kunt bij schade aan uw caravan of camper:

U kunt ook direct een afspaak maken bij een vestiging bij u in de buurt.

 • Caravan,
 • Tips,
 • Vakantie,
 • Zomer,

Veilig op weg met de caravan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij ABS Autoherstel. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u kunt telefonisch contact opnemen met een ABS Autoherstel bedrijf.

Geen probleem! Dat regelen wij voor u en we brengen hem ook weer netjes terug. En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan regelen wij een vervangende caravan of camper.

En mocht u schade hebben net vóór of tijdens uw vakantie, dan kunnen wij ook een vervangende caravan of camper voor u regelen.

 • 8.0

  Over het algemeen prima. Er is ook vooraf gevraagd of ik een schrale of automaat wilde en daarmee is ook rekening gehouden

  Anoniem Geholpen op 26 June 2022
 • 9.0

  Als we schade aan de auto hebben dan worden de auto's, (wij hebben er 2) bij jullie gemaakt en wij zijn daar altijd heel tevreden over, dus wij hebben geen opmerkingen.

  Anoniem Geholpen op 26 June 2022
 • 9.0

  Prima geholpen, met alles

  MA Rodriguez Geholpen op 26 June 2022
 • 9.0

  De auto was keurig en vakkundig hersteld. Hij werd in en uitwendig uitermate schoon en glimmen afgelevert . Er was tijdig telefoon voor het brengen en ophalen van de auto.

  KFJ Schoelitsz Geholpen op 26 June 2022
 • 8.0

  Electra is losgemaakt t.b.v. vervanging deur en reparatie wiel. Later wel aangesloten maar sensoren bandenspanning niet ingeregeld, klok niet gelijk gezet etc. Persoonlijke materialen uit kofferbak zijn er uit genomen (waarom ??) en willekeurig weer teruggelegd op soms andere plaatsen dan oorspronkelijk. We weten niet waarom de materialen (tijdelijk) uit de kofferbak zijn gehaald gezien het schadeherstel niets met de kofferbak te maken heeft.

  Anoniem Geholpen op 26 June 2022