• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Wat te doen bij autoschade

Gefileflirt met de bestuurder voor je?

Wat het verhaal achter uw autoschade ook is, wij zorgen dat het goed afloopt. Schade aan uw vervoersmiddel is ontsierend en kan gevaarlijk zijn. Onze specialisten staan voor u klaar om u advies te geven en de schade vakkundig te herstellen.

Maak een afspraak
 • Snel online afspraak maken
 • Altijd een vestiging in de buurt
 • Universeel en merk-erkend schadeherstel

Autoschadeherstel bij ABS Autoherstel

De autoschadebedrijven van ABS Autoherstel werken snel en efficiënt. Én we zitten ook altijd bij u in de buurt, want er zijn meer dan 70 autoherstelbedrijven, uit heel Nederland, bij ons aangesloten. Dus heeft u schade aan uw auto, busje, camper of caravan, maak dan snel een afspraak met onze specialisten.

Autoschade vakkundig en snel hersteld

 1. Snel een afspraak bij een vestiging in uw omgeving
 2. Inspectie van uw schade, heldere communicatie van benodigde reparatietijd
 3. Kundige reparatie van uw auto, geen verrassingen achteraf
 • Totaalherstel,

Totaalherstel: op naar de toekomst

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

U meldt altijd uw autoschade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij. Daarna meldt u de autoschade online bij ABS Autoherstel. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze vestigingen bij u in de buurt of u kunt telefonisch contact opnemen met een ABS Autoherstel bedrijf.

De auto is onherstelbaar beschadigd. Dit wordt ‘technisch total loss’ genoemd. De herstelkosten bedragen meer dan de waarde van het voertuig: dit heet ‘economisch total loss’.

Een pit, sterretje of barst begin vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact opneemt met ABS Autoherstel, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Voor deze reparaties gebruiken we een speciale hars, deze zorgt voor een snel en mooi resultaat. De autoruit reparatie wordt uitgevoerd terwijl u wacht. Mocht de ruit vervangen moeten worden, krijgt u een gratis leenfiets.

U kunt voor een prijsopgave altijd zónder afspraak bij het ABS schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht.

Dit is afhankelijk van de schade. ABS Autoherstel geeft u in het intakegesprek een indicatie en houdt contact met u over de aflevering van uw herstelde auto. De gemiddelde reparatieduur is vier dagen. In de tussentijd kunt u natuurlijk beschikken over passend vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel!

ABS Autoherstel biedt u mobiliteitsgarantie. Daarom is het meestal mogelijk dat wij uw auto ophalen en weer bij u afleveren.

Ervaringen van anderen

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0

  zeer netjes geholpen.

  Anoniem Geholpen op 25 October 2021
 • 9.0

  Juiste analyse van de schade. Schade netjes gerepareerd en auto schoon opgeleverd.

  Anoniem Geholpen op 25 October 2021
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 25 October 2021
 • 10.0

  Het geheel ziet er zeer verzorgd uit

  GJ.Apeldoorn Geholpen op 25 October 2021
 • 8.0

  Prima afgehandeld, communicatie kan beter

  O. Meinders Geholpen op 25 October 2021
ABS staat voor u klaar

Wij staan 24/7 voor u klaar

We werken nauw samen met deze specialisten om u de beste service te kunnen bieden. Zo zorgen we samen dat we, ondanks de nieuwste technologische ontwikkelingen en de merk-specifieke uitzonderingen, voor het beste herstel kunnen zorgen.