• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0800 - 66 11 11 1
Terug

Auto spuiten bij schade

Heeft u lakschade en wilt u dit laten spuiten? Dat kan altijd bij u in de buurt, wij hebben ABS vestigingen in heel Nederland.

Maak een afspraak
abs-auto-spuiten-visual
 • Hightech spuitcabine
 • Scherpe prijzen
 • Ook spotrepair

Auto spuiten bij schade

Autoschade herstellen is ons vak en een auto spuiten is daar een belangrijk onderdeel van. Het repareren van schade, of het nu om een klein plekje gaat of een flinke beschadiging, is pas echt af als de lak er weer mooi op zit. De professionals van ABS Autoherstel zorgen dat de schade zo weggewerkt wordt, dat het niet meer zichtbaar is waar deze zat. Voor het beste resultaat werken we samen met grote lakfabrikanten als AKZO en BASF. De lak wordt aangebracht in een hightech spuitcabine. Na het aanbrengen moet de lak drogen en als het is uitgehard, dan wordt u auto nog even netjes gewassen. Zo kunt u weer stralend op weg.

Altijd een vestiging in de buurt

Met meer dan 70 vestigingen is ABS Autoherstel een serieuze partij in de autoschade. We werken alleen met vakmensen, die voor een mooi resultaat gaan tegen een scherpe prijs. Heeft u lakschade en wilt u een deel van uw auto laten spuiten? Dat kan altijd bij u in de buurt, want onze vestigingen zitten verspreid door het hele land. Neem contact op met een vestiging en ontvang een vrijblijvende prijsopgaaf.

Vind een vestiging 

Auto spuiten met spotrepair

Bij kleinere beschadigingen, volstaat een zeer plaatselijke aanpak. Spotrepair is de modernste techniek als het gaat om schadeherstel. Krassen en steenslag worden snel gerepareerd zonder dat het gehele auto-onderdeel overgespoten moet worden. Dit is dé perfecte oplossing voor kleinere beschadigingen.

 • Vakkundig

Ruitschade in de zomer - zo voorkom je het

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 21 September 2021
 • 9.0

  Prima service

  Anoniem Geholpen op 21 September 2021
 • 10.0

  Snelle en vakkundige reparatie en het nakomen van afspraken!

  Anoniem Geholpen op 21 September 2021
 • 10.0

  Prima bedrijf, wat alles goed op orde heeft.

  W. van Loenen Geholpen op 21 September 2021
 • 10.0

  Ik ben zeer tevreden over alle aspecten : de wijze waarop de medewerkers je aan de balie te woord staan, de deskundigheid en klantvriendelijkheid, de informatie die je ontvangt, en ik kan nog wel 5 dingen opnoemen. En uiteraard hoe de reparatie is uitgevoerd: de auto ziet er weer uit als nieuw! Een fantastische ervaring in alle opzichten. Over deze enquête heb ik wel opmerkingen: de keuzemogelijkheden zijn veel te weinig, als je bij een vraag kiest voor 1 aspect sluit je automatisch alle andere mogelijkheden uit. Dat is niet goed, want je kunt bijv. zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden , maar ook over de medewerkers, zoals ik dat trouwens ook ben. En dat geldt ook voor de andere vragen. Ik zou U aanraden deze enquête eens goed onder de loipe te nemen! Belangrijk voor uw bedrijf maar ook voor uw klanten. Ik zal mijn verzekeringsmaatschappij ook op de hoogte stellen van mijn fantastische ervaring bij uw bedrijf! Ik wens allemaal verder heel veel succes en het allerbeste toe, mvrgr en heel hartelijk dank voor alles. Mvrgr J.Offermans.

  J.A.C.M. Offermans Geholpen op 21 September 2021