• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Over ABS

Er zeker van zijn dat je vierwielige makker weer topfit wordt?

Voor een kras, deuk of fikse schade kunt u altijd terecht bij een vestiging van ABS Autoherstel. Wij zijn een van de de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketens van Nederland. Met meer dan 80 vestigingen zijn wij door heel Nederland gevestigd, ook bij u in de buurt. Basis voor al onze activiteiten is de visie om het op te lossen voor u, zodat u zo min mogelijk last heeft van het gedoe rondom de schade. Daarom bieden wij u de helpende hand bij het invullen van de schadeformulieren, nemen wij contact op met uw verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij en zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo kunt u gewoon blijven doen, wat u gewend bent om te doen!

Haansautoschade juni 2017

Organisatie

ABS Autoherstel is een van de grootste schadeherstelketens van Nederland. Met meer dan 80 bedrijven zijn wij gevestigd door heel Nederland, ook bij u in de buurt. De keten bestaat uit individuele ondernemers, waardoor flexibiliteit, innovatie en enthousiasme centraal staan. Echter eenheid van de keten vormt de basis. Door ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste specialist voor uw autoschade. Als een van de grootste schadeherstelketen van Nederland wordt ABS Autoherstel door leasemaatschappijen, fleet-owners, verzekeraars en particulieren gezien als een betrouwbare partner. Neem contact op en kijk wat wij u te bieden hebben.

ABS Service Center Bodegraven

Vanuit ABS Service Center in Bodegraven worden de ABS vestigingen actief ondersteund. Dit gebeurt met ICT-oplossingen, technische trainingen, management- en sturingsinformatie, werkafspraken met onze centrale opdrachtgevers en landelijke marketingcommunicatie campagnes. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van de formule en zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technieken om het elke dag beter te doen voor onze klanten. Dat is onze belofte!

Wanneer-de-meeste-ruitschade

Werken bij ABS Autoherstel

De bedrijven van ABS Autoherstel zijn gevestigd in heel Nederland. Onze medewerkers werken met passie en een grote betrokkenheid. Elke dag zijn zij in beweging om nog beter te presteren voor onze klanten en opdrachtgevers. In onze modern uitgeruste werkplaatsen staan deze enthousiaste en vakkundige medewerkers borg voor een uitstekende en snelle service. Deze topkwaliteit wordt geleverd vanuit een plezierige en ontspannen werksfeer. Daarnaast staat ook het leerwezen hoog in het vaandel bij ABS Autoherstel. Beschik jij ook over bovengenoemde talenten? En ben jij op zoek naar een inspirerende en continu groeiende werkgever waar je de kans krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen? Dan zijn wij voor diverse vestigingen in het land op zoek naar jou! Bezoek werkenbijabsautoherstel.nl

Kwaliteitscertificering

Met trots kunnen wij melden dat ABS Autoherstel al sinds 1 januari 2015 ketenbreed is gecertificeerd op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en de norm voor BOVAG Erkend Schadeherstel.

bars

Overzicht opdrachtgevers

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.