• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Autoruitschade herstellen

Was de plank toch langer dan je dacht?

Ruitschade kan leiden tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties. Onze schadespecialisten staan 24/7 voor je klaar om de pit, ster of barst vakkundig te verhelpen of uw ruit te vervangen.

Maak een afspraak
 • 24/7 bereikbaar voor meldingen
 • Altijd een vestiging bij u in de buurt
 • Kleine ruitschade? Klaar terwijl u wacht!

Autoruitschade

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact opneemt met ABS Autoherstel, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Voor deze reparaties gebruiken we een speciale hars, deze zorgt voor een snel en mooi resultaat. De autoruitreparatie wordt uitgevoerd terwijl u wacht.

Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden, dan zorgen wij hier ook voor. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit. Zo weet u zeker dat u met ABS Autoherstel kiest voor veiligheid en de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ABS Autoherstel. Tel: 0900 – 6611111 
Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een ABS-vestiging bij u in de buurt. Maak een afspraak 

Kosten autoruit vervangen

Natuurlijk zullen we altijd eerst bekijken of de schade aan uw autoruit eenvoudig te verhelpen is. Een sterretje, pit of barst is snel en voor lage kosten verholpen. Als we adviseren om de ruit te vervangen dan zullen we eerst een overzichtelijke en vrijblijvende prijsopgaaf overhandigen. De kosten zijn afhankelijk van het type ruit en de auto. Bespreek de mogelijkheden en dan zorgen we samen dat u weer snel veilig op weg kunt.

 • Lees meer

Ruitschadeherstel bij ABS

Klanten vertellen

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  De medewerkers zijn vriendelijk en communiceren goed en duidelijk. Daarnaast is de service uitstekend. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

  Anoniem Geholpen op 05 October 2022
 • 9.0

  Ik kwam om een afspraak te maken voor schadeherstel en werd meteen dezelfde dag geholpen. Het was ook geen grote schade en er was ruimte in de werkplaats. Aan het einde van de dag was de auto al weer klaar.

  Anoniem Geholpen op 05 October 2022
 • 10.0

  De auto was binnen twee dagen al klaar, heel mooi gerepareerd en gewassen en van binnen helemaal schoongemaakt. De auto zag er uit als nieuw. Heel blij mee.

  E.R.K. Klompjan Geholpen op 05 October 2022
 • 10.0

  Perfect geholpen en prima werk afgeleverd!

  M.B.T. Noet Geholpen op 05 October 2022
 • 9.0

  Goede service, vriendelijke medewerkers. Auto sneller gereed dan verwacht. Duurde alleen wel lang voor ik terecht kon.

  Anoniem Geholpen op 05 October 2022