• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

49 ervaringen gevonden

AEV Ferrol
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 18 november 2023
10.0

Ik ben helemaal tevreden met t vakkundig werk en de medewerkers zijn heel vriendelijk en de auto is heel schoon afgeleverd. Mijn dank hier voor

A.H. Westland
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 13 november 2023
9.0

Prima geholpen. Afspraken nagekomen en behulpzaam

S.C. Rodriguez Rivas
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 7 november 2023
10.0

Zeer goed geholpen. De dame van de receptie verdient zeker een compliment! Zeer vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in de communicatie. Ook het geleverde werk ziet er top uit. Ik kan de vestiging Almere zeker aanbevelen.

Nancy
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 18 oktober 2023
10.0

Heel goed bereikbaar en zeer klantvriendelijke service geboden. Staan ook voortdurend in contact met de klant en dat heb je niet overal.

I.B. Permentier-Zwetsloot
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 12 oktober 2023
9.0

Super geholpen!

H. Westerhuis
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 10 oktober 2023
10.0

Dit is mijn eerste ervaring met ABS en kan pp de zelfde voet doorgaan. Mijn ervaring is dat er weinig valt te verbeteren. Medewerkers nemen alle tijd en zijn zeer vriendelijk,behulpzaam en deskundig. Ook de gemaakte afspraken worden na gekomen.Proficiat en ga zo door en behoud die grote Tien. Tot ziens op de koffie.

M. Wikkeling
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 6 oktober 2023
8.0

- geen handige faciliteit. ( geen parkeerplekken) - te weinig personeel

J.A. Welsch
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 6 oktober 2023
10.0

Je verwacht een kleine, oudere auto mee te krijgen voor de duur van het schadeherstel maar je kijgt een bijna nieuw Mazda 3 met net 20000km op de teller mee!! Geen huur, wel met volle tank terugbrengen. Superservice!! En mijn auto is weer als nieuw!! Ik hoop dat het niet nodig is, maar bij schade weet ik waar ik mijn auto naar toe breng!!!!

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 4 oktober 2023
9.0

Aardige medewerkers, meedenken, vakkundig herstel.

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 25 september 2023
10.0

Ontzettend goede service! Hele goede herstelwerkzaamheden verricht aan mijn auto en zelfs een lampje in de koplamp vervangen als extra service. Ik had vervangend vervoer nodig en dit was zonder gedoe of problemen geregeld.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5