• 70+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

96 ervaringen gevonden

J.G. Kruizinga
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 20 oktober 2021
9.0

KWAMEN TERUG VAN AKANTIE EN MOESTEN DE AUTO ZELF NOG SCHOONMAKEN, MAAR BIJ HET OPHALEN, AUTO GEWASSENEN GEZOGEN, TOP NIET VERWACHT, EN REPARATIE NETJES UITGEVOERD

NLE Vrielink e/v van den Omvlee
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 15 oktober 2021
10.0

Wij zijn zeer tevreden over het herstel van onze auto. Na 4 keer schade te hebben gehad in korte tijd. Is de auto steeds weer netjes verzorgd terug gekomen. We komen liever niet weer terug maar als het zich weer voordoet, komen we graag weer terug.

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 14 oktober 2021
9.0

Altijd goede service, fijn dat je een leenauto krijgt mede omdat het dit keer iets langer duurde

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 14 oktober 2021
8.0

8

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 13 oktober 2021
9.0

Reparatie is prima uitgevoerd! Ik zou nog de nota opgestuurd krijgen per e-mail. Tot dit moment niets gehoord.

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 11 oktober 2021
8.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Mevrouw S.W. van Beukering
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 9 oktober 2021
10.0

Ben heel erg tevreden voor mij een dikke tien .groetjes mevr van Beukering .

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 7 oktober 2021
9.0

De reparatie duurde 2 dagen langer dan gepland. Dat Is vervelend voor de eigen planning. Verder geen klachten.

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 17 september 2021
7.0

De uitvoering en informatie daarbij zijn zonder meer goed (een dikke 8.) Alleen vind ik de periode dat de auto bij jullie was (veel) te lang ( 5 weken). Vandaar dat het gemiddelde op een 7 uitkomt.

J. Hennekes
ABS Autoherstel Boekhorst Arnhem Noord Geholpen op 14 september 2021
7.0

7

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 918