• 70+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

100 ervaringen gevonden

J. J. Swier
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 9 september 2021
9.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 7 september 2021
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 5 september 2021
10.0

Fijne ervaring! Top vervangend vervoer, schade mooie hersteld, auto super netjes en schoon terug en hele vriendelijke medewerkers.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 4 september 2021
10.0

Het is netjes geregeld…vakkundig gemaakt…schoon opgeleverd…zag er goed uit…!!! Ik heb er totaal geen verstand van maar het zag er echt goed uit…mijn complimenten…enne bedankt…!!!

C. Hollenberg
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 2 september 2021
9.0

Prima service Keurig afgeleverd

I.S. de Bijl-Baerselman
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 2 september 2021
10.0

De auto is prima herstelt. Je ziet niet eens meer wat voor schade we hebben gehad. Dan is de auto ook nog super schoon afgeleverd. Ook de leenauto was perfect. Een Mitsubishi Outlander PHEV automaat.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 2 september 2021
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 2 september 2021
10.0

Goed geholpen, vriendelijk, snel handelen, goed overleg.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 1 september 2021
10.0

Bij melden schade kon ik gelijk dezelfde middag terecht wat heel fijn was en had ik direct een afspraak gemaakt. Deze afspraak duurde wel bijna 3 weken, iets sneller was misschien fijn geweest maar op zich ook geen mega groot probleem. Fijn dat je een leenauto krijgt. Auto netjes gemaakt en weer teruggekregen, blij mee.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 1 september 2021
8.0

Auto was nog even onderhanden genomen. Binnen uitgezogen, ramen schoon. Dat was wat mij gelijk opviel

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 915