• 70+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

100 ervaringen gevonden

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 31 augustus 2021
10.0

Kwaliteit Wint Altijd. Daarom is het daar ook ze mega druk. Ze leveren gewoon Topwerk en een schone stralende auto. Je rijdt trots na herstel daar weer weg, zo hoort het.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 31 augustus 2021
9.0

Vriendelijk te woord gestaan. Tijdens gehele reparatie op de hoogte gehouden. Herstelwerkzaamheden goed uitgevoerd en auto zowel van binnen als buiten schoon opgeleverd.

Rijschool Vriend
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 27 augustus 2021
10.0

Klantenservice en afhandeling, nette auto als vervangend vervoer, schade helemaal top gerepareerd en zelfs auto van binnen en buiten schoon afgeleverd.

A. Peters
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 26 augustus 2021
10.0

Prima contact. Flexibel en denken mee met mij als klant, fijn!

J. J. Eelsing
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 24 augustus 2021
10.0

Zeer vriendelijk geholpen. Relatief een kleine bumper schade maar, vakkundig gemaakt en de auto was gewassen en van binnen schoongemaakt. Super service.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 19 augustus 2021
10.0

In de beoordeling zijn we over de medewerkers net zo tevreden als het vakundige werk. Jammer dat we beiden mogelijkheden niet konden aanvinken.

L. Warmerdam
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 12 augustus 2021
9.0

Goede service

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 11 augustus 2021
10.0

Je wordt snel en vakkundig geholpen met je schade.

M. Overberg-Veldkamp
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 7 augustus 2021
9.0

Heel klantvriendelijk. Goed meedenken. Uitstekende service en als verrassing een geheel schone auto terug nadat hij een tijdje mocht blijven "logeren" i.v.m. vakantie mijnerzijds.

Anoniem
ABS Autoherstel De Laat Geholpen op 6 augustus 2021
10.0

Fijn personeel en netjes afgehandeld

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 931