• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Flevoland

2 vestigingen in Flevoland
9.0
173 beoordelingen

Voor autoschade kunt u altijd terecht bij ABS Autoherstel. Dit is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Onze missie is om iedere vorm van autoschade snel en vakkundig voor u op te lossen. Uiteraard met behoud van fabrieksgaranties en volgens de meest uitgebreide kwaliteitseisen.

Ook in de provincie Flevoland zijn wij goed vertegenwoordigd. Heeft u autoschade of ruitschade? Neem dan snel contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Recensies

Ervaringen in Flevoland

Bekijk alle ervaringen
 • 7.0

  Klantvriendelijkheid vind ik heel belangrijk

  KOOT C. Geholpen op 27 January 2023
 • 10.0

  Ik zou graag de survey willen veranderen, ik wou namelijk op alles 10 punten geven: zowel op uitgevoerde werkzaamheden als op de medewerkers. De medewerkers zijn super klantvriendelijk. De mevrouw die bij de balie zit en die de telefoon opneemt als we bellen - ze is heel aardig en behulpzaam. De meneer aan de andere kant van de balie (ik denk Peter?) is ook heel aardig en behulpzaam. Mijn auto was heel mooi gemaakt en ik waardeer de plastieke zak op mijn stoel en het papiertje op de vloer. Nadat ik mijn auto heb opgehaald moest ik toch nog een keer terug om iets te vragen over mijn spiegels, ik werd binnen 10 minuten geholpen en de heel professionele en vriendelijke monteur heeft alles in 10 min opgelost. Ik waardeer hun werk heel erg en ik hoop dat in alle garages in Nederland zulke service op de mensen wacht :) Groetjes, Marta

  Marta Kiss Geholpen op 19 January 2023
 • 8.0

  Klant vriendelijk en waar je terug zal komen als er iets met de auto van je zelf of vriend dan familie zou moeten hersteld worden . Nogmaals bedankt en een heel gezoomd 2023 !!

  K.C.A. Weeling Geholpen op 05 January 2023
 • 9.0

  Harde werkers met kennis van zaken.

  boom Geholpen op 05 January 2023
 • 9.0

  Ondanks het einde van het jaar, binnen 1 week geholpen