• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Tesla schadeherstel

Schade aan uw Tesla? ABS Autoherstel helpt u snel verder. Auto’s van Tesla zijn met de grootste zorgvuldigheid en veel oog voor veiligheid ontworpen. Het ontwerp is gebaseerd op de meest geavanceerde structuurtechnieken en beschikt over de nieuwste technologieën. Dit maakt auto’s van Tesla zo uniek en bijzonder. Echter kan er ook aan deze auto’s schade ontstaan. Belangrijk is om deze schade zo snel mogelijk te verhelpen.

Eind goed ABS

Wij kunnen de schade aan uw Tesla snel en veilig verhelpen. Zo kunt u snel weer met uw auto op pad. ABS Autoherstel staat bekend om haar hoge kwaliteit herstelwerkzaamheden en snelle service. Zet ons snel in voor uw Tesla schadeherstel of lees verder voor meer informatie.

Uniek Tesla schadeherstel

Wanneer u de schade aan uw Tesla wilt herstellen, is het goed te weten dat niet elk bedrijf deze schade mag herstellen. De reden? Tesla stelt hoge eisen aan de bedrijven die dit uitvoeren en aan de medewerkers die de schade aan Tesla’s herstellen. Meerdere ABS Autoherstel bedrijven beschikken over de licentie om schade aan Tesla’s te mogen repareren. En dat is iets waar wij erg trots op zijn!

Werkwijze Tesla schadeherstel

De schade van uw Tesla herstellen wij geheel volgens de eisen van Tesla. Onze monteurs hebben een speciale opleiding gehad, waardoor zij de schade aan uw Tesla volgens de hoogste kwaliteitsnormen kunnen herstellen. Deze bijzondere auto vraagt uiteraard om specialistische kennis. Hierbij krijgen ze ondersteuning van het team van het Tesla Body Repair Programma. Uw Tesla is dan ook in goede handen bij onze professionele medewerkers.

Wilt u uw Tesla direct laten repareren door experts? Zet direct ABS Autoherstel in voor uw Tesla schadeherstel en profiteer van snel en professioneel schadeherstel!