• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Vervangend vervoer? Ook dat is mogelijk bij ABS Autoherstel

Vervangend vervoer nodig, omdat de autoschade aan uw eigen auto eerst hersteld moet worden? Ook dat is mogelijk bij ABS Autoherstel! Als u schade aan uw auto heeft, wilt u snel en goed worden geholpen.

Eind goed ABS

Als u schade aan uw auto heeft, wilt u snel en goed worden geholpen. Wij doen er alles aan om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, waarbij wij voor passend vervangend vervoer kunnen zorgen. Hierdoor kunt u gewoon op weg en doen wat u van plan bent. Hierbij regelen wij ook het papierwerk met de verzekeraar of leasemaatschappij. Onze service is bijzonder snel. Neem direct contact op voor vervangend vervoer of lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten vervoer die wij bieden.

Diverse soorten vervangend vervoer

Wanneer u ander vervoer wenst, kunt u in al onze vestigingen hiervoor terecht. Het vervangende vervoer is doorgaans in uw leasecontract of verzekeringscontract inbegrepen. Hierin wordt ook genoemd wat voor soort type vervangende auto u kunt rijden. Rijdt u liever in een andere klasse voertuig? Vraag ons dan gerust naar de opties! Bij ons is het mogelijk om tegen een kleine bijbetaling te rijden in een grotere auto. Wij kunnen u altijd passend vervoer aanbieden in de door u gewenste klasse. Dit terwijl wij ondertussen de schade aan uw huidige auto herstellen. Dit betekent dat u gewoon op weg kunt, terwijl wij met uw auto aan de slag gaan. Dat is toch ideaal?

Vervangend vervoer regelen? Neem contact op

Wilt u direct van vervangend vervoer gebruik maken en uw autoschade laten herstellen? Neem dan contact op met ABS Autoherstel! Wij herstellen uw autoschade razendsnel en zorgen ervoor dat u tussendoor optimaal gemak ervaart door in een van onze andere auto’s te kunnen rijden. Dit zonder al te veel gedoe of allerlei omwegen. Kies ook voor ons vervangend vervoer en profiteer van het grootste gemak!