• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Blik op ABS relatie event ’17: 360˚ vakmanschap

Al direct na de geslaagde eerste editie van 2016 stond vast: volgend jaar weer een relatie event. Het thema van deze editie is ‘360˚ Vakmanschap’. In ons vak ‘draait’ het namelijk altijd om vakmanschap.

Al direct na de geslaagde eerste editie van 2016 stond vast: volgend jaar weer een relatie event. Het thema van deze editie is ‘360˚ Vakmanschap’. In ons vak ‘draait’ het namelijk altijd om vakmanschap.

event-2

Of het nu gaat over complexe, cosmetische of universele schades. En of we nu focussen op merkerkenningen of op techniek en competenties… alle disciplines vereisen technische kennis en ervaring om deze schades volgens fabrieksnormen te herstellen. Tijdens het event wilden we ook laten zien hoe wij dit borgen in onze processen. Een aantal interessante sprekers lichten dit onderwerp vervolgens nog vanuit hun vakgebied toe.

event-3

Het event kende weer een mooie opkomst en er heerste een gezellige, ontspannen sfeer.

event-4

Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel trapte het inhoudelijke programma af. Hij legt uit hoe wij aankijken tegen de differentiatie van schades en hoe we er als keten voor gaan zorgen dat elke schade, ongeacht merk, schadesoort en grootte, volgens fabrieksnormen wordt hersteld. We kiezen daarbij heel duidelijk voor ‘totaalherstel’ als propositie. Door goed in kaart te brengen waar in onze keten welke vakkennis aanwezig is en die vervolgens gericht in te zetten, kunnen we altijd voldoen aan de kwaliteitsnormen.

event-5

Na Nico komen ook Fred Slikker van Solera Nederland [zie foto hierboven] en Bethe Alkemade van VOC nog aan bod. Zij vertellen respectievelijk over hoe IT-oplossingen en inzet en opleiding van jonge instromers bijdragen aan de toekomst van kwalitatief schadeherstel.

event-6

Kers op de taart is Jack Plooij. Samen met zijn collega Olav Mol doet Jack alweer bijna 10 jaar verslag van de Formule 1 Grand Prix vanaf de mooiste en snelste circuits ter wereld. Naast zijn rol als presentator geeft hij ons een kijkje in deze bijzondere wereld.

event-7

Vervolgens is het tijd om bij te praten, om te genieten van het weer en het lekkers én om zelf eens achter het stuur te kruipen. En de aanwezigen krijgen ook de kans om zelf hun ‘vakmanschap’ te testen tijdens onze workshop ‘Uitdeuken zonder Spuiten’.

event-8

Wil je alle foto’s van het event zien? Ga dan naar onze speciale event pagina.