• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Commerciële versterking op het Service Center

In juni is Swen de Gooijer in dienst getreden als accountmanager bij ABS Autoherstel. Met zijn jaren ervaring in de autobranche en kennis op het digitale vlak is hij een aanwinst voor team Operations en Commercie.

Bij ABS Autoherstel geloven we dat ontwikkelen en blijven vernieuwen de enige manier is om in onze sector het verschil te maken. Swen gaat hierbij helpen. Niet alleen in het vormgeven en realiseren van onze groeidoelstelling. Maar juist ook om  op het gebied van digitalisering nog meer stappen te maken.

Digitalisering doorzetten

Swen is al jaren werkzaam in de autobranche. Door zijn commerciële rollen bij AutoScout24 en Autotrack heeft hij veel kennis op het digitale vlak. Met zijn kennis en ervaring versterkt hij het team Operations en Commercie.

“De afgelopen periode hebben we gezien hoe snel de markt kan veranderen en hoe belangrijk het is om daarop te anticiperen,” zegt Edward Reinderts, Manager Operations en Commercie. “Zo hebben we in corona-tijd extra ingezet op digitalisering. Dat willen we doorzetten. We willen samen met onze opdrachtgevers en ABS-ondernemers, ons dienstenpakket blijven promoten en vernieuwen. Swen gaat ons hierbij ondersteunen.”

Groeiende digitale wereld

“Na tien jaar in de online hoek was ik toe aan verbreding,” zegt Swen. “In mijn nieuwe rol ga ik de verbinding leggen tussen opdrachtgevers en ondernemers. Momenteel ben ik nog bezig met een ronde door het land, om kennis te maken met de ondernemers.

Bij AutoTrack en opvolgend AutoScout24 heb ik mij de laatste tien jaar gericht op het aantrekken van nieuwe klanten. Ook mocht ik met veel plezier onze bestaande klanten adviseren over de inzet van digitale verkoopkanalen. Deze kennis en ervaring neem ik mee naar ABS Autoherstel. Hier help ik onze opdrachtgevers en ondernemers graag een stap verder in de steeds groeiende digitale wereld.”