• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

88 ervaringen gevonden

C. van Oijen
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 7 januari 2024
10.0

Snel geholpen en de schade wordt nauwkeurig opgenomen voor reparatie. Wordt een mooie leenauto in bruikleen meegegeven. Bij ontvangst van mijn eigen auto weer keurig en netjes van binnen en van buiten. De auto ziet er weer als nieuw uit, mijn compliment daarvoor. Bedankt voor de goede kwaliteit en service van alle medewerkers, TOP

Anoniem
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 30 december 2023
10.0

Behulpzaam personeel. Vakkundig gerepareerd.

Gerry
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 29 december 2023
10.0

Geen aanbevelingen. Het was prima. We zijn zeer tevreden. Nu afwachten of de expert de stormschade accepteert.

B.J.M. Venneman
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 23 december 2023
10.0

Jammer, dat ik niet meer kan aanvinken. Heb 'helaas' binnen 2 jaar twee ervaringen met ABS. Ik vind t personeel.bekwaam, goed en deskundig en servicegericht. Met veel vertrouwen laat ik mijn auto achter en met veel plezier heb ik altijd kunnen constateren dat de schade prima herstelt was. Dank daarvoor. Hartelijke groet Ben Venneman

M.M. de Wit
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 22 december 2023
8.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

R van den Akerboom
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 22 december 2023
9.0

Goed voorgelicht. Snel geholpen. Auto vakkundig gerepareerd. Als nieuw en schoon terug gekregen Zeer blij mee!

P Schouten
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 21 december 2023
10.0

Schade is via Hooftman bij jullie terecht gekomen gewoon top gedaan zeer tevreden

Anoniem
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 21 december 2023
9.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 21 december 2023
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 15 december 2023
10.0

Een fantastische service, de auto wordt mooi gerepareerd en schoon opgeleverd. Geen negatieve punten

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 9