• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Auto uitdeuken zonder spuiten

Was de slagboom van slag?

Schadeherstellers van ABS Autoherstel kunnen uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten. Een snel proces zodat u weer snel onderweg bent!

Maak een afspraak
 • Geen plamuur- en spuitwerk
 • 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
 • Snel proces

Auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs het kleinste ongeluk kan vervelende gevolgen hebben: een deuk in de auto is zo gemaakt. Deuken in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben, zoals roest. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken. Gelukkig kunnen de schadeherstellers van ABS Autoherstel uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Waarom is een auto uitdeuken belangrijk?

Een deuk in de auto trekt al snel de aandacht. Hoe mooi uw auto ook is, een deuk leidt al snel af van de rest van de auto. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan de auto onherstelbaar beschadigen.

Onbewust speelt er ook een psychologisch effect mee: de eerste deuk wordt vaak het ergst gevonden, maar als er toch al één in een auto zit, worden eigenaren en anderen steeds laconieker. Daardoor kunnen er steeds meer deuken in auto’s ontstaan.

Snel en voordelig

Vaak wordt gedacht dat uitdeuken een dure en tijdrovende bezigheid is. Gelukkig is dat niet altijd waar. Hoe lang het duurt en wat het kost, is afhankelijk van de grootte van de deuk. De schadeherstellers van ABS Autoherstel kunnen uw auto uitdeuken zonder spuiten. We verwijderen kleine deuken van binnenuit zonder dat we hoeven te plamuren of te spuiten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

1 Geen plamuur- en spuitwerk.

2 Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren.

3 Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Vaak klaar terwijl u wacht.

Wat kost een auto uitdeuken?

Een deukje laten repareren hoeft niet veel te kosten: wij deuken uw auto al uit vanaf € 40,00. Natuurlijk zijn de exacte kosten voor auto’s uitdeuken afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen.

Wilt u uw auto laten uitdeuken? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende prijsopgaaf!

Laat uw auto vakkundig repareren door ABS Autoherstel

Het gebeurt nog wel eens dat consumenten zelf proberen hun auto van binnenuit uit te deuken. Zonder de juiste kennis en materialen kan het probleem helaas juist groter worden. Vooral diepe deuken vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben de teams van ABS Autoherstel veel ervaring in auto’s uitdeuken zonder spuiten. Dankzij de juiste ervaring en het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken – soms zelfs zo snel dat u uw auto direct weer kunt meenemen.

Wilt u een deuk in uw auto verwijderen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt voor uitgebreid advies en een schatting van de kosten. Onze vakbekwame autoherstellers bieden u graag een oplossing op maat.

 • Trots

‘Elke deuk is anders. Dat blijft iedere keer weer een uitdaging.’

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Prima vakwerk en sympathiek

  Anoniem Geholpen op 10 December 2023
 • 9.0

  goede en hulp voor eerdere reparatie.

  h.j. Groot Beumer Geholpen op 10 December 2023
 • 10.0

  fijne aandacht van de medewerker.

  J.W. Snijders Geholpen op 10 December 2023
 • 10.0

  Ik heb schade opgelopen aan mijn Tesla nadat de spiegels waren gestolen (door de sleepdienst veroorzaakt). Alle keren dat ik gebeld heb ben ik uiterst vriendelijk te woord gestaan. De medewerkers aan de telefoon gaven soms aan dat het druk was aan de balie, maar als klant merk ik op dat ik steeds (ondanks de drukte) uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord ben gestaan. De inschatting dat het lang kon duren voordat mijn auto hersteld kon worden kwam voort uit de schade aan de voorkant en de drukte. Toch werd ik na deze mededeling nog dezelfde dag teruggebeld met de mededeling dat ze mijn auto op de brug gezet hadden om een nog betere inschatting te kunnen maken van de hersteltijd. Het bleek mee te vallen (de schade achter de bumper). Over het vervolg van de schade afhandeling ben ik goed op de hoogte gehouden en binnen 2 weken heb ik mijn auto weer terug. Heel fijn. En een zeldzaam positieve ervaring op de manier waar ABS Haans mij op de hoogte gehouden heeft. Schade is nooit leuk, maar deze ervaring maakt dat ik ervaar dat er alles aan gedaan is om de klant centraal te zetten. TOP SERVICE!! Dank jullie wel hiervoor.

  A.H.C. Verbeek Geholpen op 10 December 2023
 • 9.0

  Alles keurig gerepareerd en we kregen een super schone auto terug👍

  H. Mc Adam-van Oeveren Geholpen op 10 December 2023