• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Auto uitdeuken zonder spuiten

Was de slagboom van slag?

Schadeherstellers van ABS Autoherstel kunnen uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten. Een snel proces zodat u weer snel onderweg bent!

Maak een afspraak
 • Geen plamuur- en spuitwerk
 • 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
 • Snel proces

Auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs het kleinste ongeluk kan vervelende gevolgen hebben: een deuk in de auto is zo gemaakt. Deuken in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben, zoals roest. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken. Gelukkig kunnen de schadeherstellers van ABS Autoherstel uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Waarom is een auto uitdeuken belangrijk?

Een deuk in de auto trekt al snel de aandacht. Hoe mooi uw auto ook is, een deuk leidt al snel af van de rest van de auto. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan de auto onherstelbaar beschadigen.

Onbewust speelt er ook een psychologisch effect mee: de eerste deuk wordt vaak het ergst gevonden, maar als er toch al één in een auto zit, worden eigenaren en anderen steeds laconieker. Daardoor kunnen er steeds meer deuken in auto’s ontstaan.

Snel en voordelig

Vaak wordt gedacht dat uitdeuken een dure en tijdrovende bezigheid is. Gelukkig is dat niet altijd waar. Hoe lang het duurt en wat het kost, is afhankelijk van de grootte van de deuk. De schadeherstellers van ABS Autoherstel kunnen uw auto uitdeuken zonder spuiten. We verwijderen kleine deuken van binnenuit zonder dat we hoeven te plamuren of te spuiten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

1 Geen plamuur- en spuitwerk.

2 Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren.

3 Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Vaak klaar terwijl u wacht.

Wat kost een auto uitdeuken?

Een deukje laten repareren hoeft niet veel te kosten: wij deuken uw auto al uit vanaf € 40,00. Natuurlijk zijn de exacte kosten voor auto’s uitdeuken afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen.

Wilt u uw auto laten uitdeuken? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende prijsopgaaf!

Laat uw auto vakkundig repareren door ABS Autoherstel

Het gebeurt nog wel eens dat consumenten zelf proberen hun auto van binnenuit uit te deuken. Zonder de juiste kennis en materialen kan het probleem helaas juist groter worden. Vooral diepe deuken vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben de teams van ABS Autoherstel veel ervaring in auto’s uitdeuken zonder spuiten. Dankzij de juiste ervaring en het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken – soms zelfs zo snel dat u uw auto direct weer kunt meenemen.

Wilt u een deuk in uw auto verwijderen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt voor uitgebreid advies en een schatting van de kosten. Onze vakbekwame autoherstellers bieden u graag een oplossing op maat.

 • Trots

‘Elke deuk is anders. Dat blijft iedere keer weer een uitdaging.’

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Snel geholpen, goede service,

  R. de Groot Geholpen op 19 July 2024
 • 9.0

  Snel, duidelijk, behulpzaam en kwalitatief goed werk, zijn in mijn ogen de kernwaardes van ABS Autoherstel in Horst.

  R. Verhaagh Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  Aardige mensen, goede service/ netjes gewerkt

  Anoniem Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  vakwerk geleverd en van de schade is niets meer te zien,auto keurig netjes afgeleverd

  jack Vogelzang Geholpen op 19 July 2024
 • 8.0

  Klantvriendelijk.

  Anoniem Geholpen op 19 July 2024