• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Boerhof Groningen

Malmöweg 7 , 9723 HP Groningen
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel Boerhof in Groningen

Heeft u autoschade opgelopen in de regio Groningen? Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boerhof in Groningen helpen wij u graag verder! Blik- of andere autoschade aan uw auto is geen pretje. Niet alleen om de auto zelf, maar er zijn ook een aantal administratieve zaken die afgehandeld moeten worden. Wij van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boerhof in Groningen nemen u het werk met plezier uit handen. Nadat we samen met u het schadeformulier hebben doorgenomen, handelen wij de zaken rondom de verzekering verder af. Wij gaan daarmee net zo voortvarend aan de slag als met uw autoschade.

Partner van Unive outline vorm RGB.png

Univé Deukjesdag 12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober heeft Unive Noord-Nederland in samenwerking met lokale partners op diverse locaties deukjesdagen georganiseerd. Hier konden geselecteerde relaties gratis een kleine reparatie laten uitvoeren om veiliger met de auto aan het verkeer te kunnen deelnemen. Op die manier worden risico’s voorkomen en schade beperkt.

Op onze locatie in Groningen stonden onze medewerkers klaar om mensen te helpen auto’s veiliger te maken. Ze konden kiezen uit het verwijderen van één sterretje in de voorruit van de auto, het polijsten van maximaal 2 lichte krassen of het herstellen van maximaal 3 kleine (parkeer) deukjes.

Lees hier het verslag

Ted Tittse_ABS Autoherstel Boerhof_regio winnaar Groningen_Autoschade awards 2016-1.jpg

Gekozen als ‘Beste Autoschadebedrijf’ van Groningen

Tijdens het evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’ op 22 maart in Bunnik hebben wij de award gewonnen voor Beste Autoschadebedrijf in de provincie Groningen. De uitslag is het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van Automotive Insiders en Opiness. Klanten konden stemmen door het plaatsen van een review. Tevens zijn de reviews van Fixico meegeteld voor de verkiezing.

Er werden in totaal 12 awards voor Beste Autoschadebedrijf per provincie uitgereikt. In zes regio’s ging de eerste prijs naar een ABS-vestiging. Ook de prijs voor Beste Schadeherstelketen ging naar ABS Autoherstel.

‘Wij zijn heel trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Iedereen heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan dus deze award is een mooie bevestiging en beloning van het harde werken’, aldus Ted Tittse, directeur van ABS Autoherstel Boerhof.

Autoschade in Groningen? Wij maken uw auto gegarandeerd weer als nieuw

ABS Autoherstel stelt hoge kwaliteitseisen aan het netwerk en heeft deze geborgd in een uitgebreide ketencertificering, waaronder de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Dit is een belangrijk keurmerk wat betekent dat uw auto altijd kwalitatief goed is hersteld. Dit wordt gedaan volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen. Voor de reparatie zelf geldt een garantie van vier jaar. Of het nu gaat om blikschade, slijtage aan de bekleding of iets anders, wij zorgen dat uw auto weer als nieuw is. Gegarandeerd.

Maak kennis met schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boerhof in Groningen

Wij van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boerhof doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen, tenslotte is bij ons de klant áltijd koning. Kom voor al uw schadeherstel in Groningen langs bij onze vestiging aan de Malmöweg (bedrijventerrein Euvelgunne) en maak kennis met onze medewerkers.

Heeft u autoschade? Maak vandaag nog een afspraak met hét schadeherstelbedrijf in Groningen. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Boerhof Groningen

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Boven verwachting werd de auto na het herstellen van de schade van binnen schoon en gepoetst afgeleverd. Prettige bejegening van de klant; ontspannen en meedenkend wat verstandige keuzes zijn bij herstellen schade.

  Anoniem Geholpen op 15 July 2024
 • 8.0

  Een dikke 10.

  H. Daalman Geholpen op 12 July 2024
 • 9.0

  mijn auto was veel sneller gerepareerd dan verwacht. super. daarnaast waren de medewerkers vriendelijk . prima service.

  Anoniem Geholpen op 12 July 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 11 July 2024
 • 9.0

  Prettig en deskundig geholpen