• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Wat doen bij autoschade?

De autoschadebedrijven van ABS Autoherstel werken snel en efficiënt aan het herstel van uw auto. Wat de autoschade ook is, u kunt erop vertrouwen dat onze mensen de schade vakkundig herstellen.

Maak een afspraak
Makkelijk online schadeherstel afspraak maken bij ABS
Makkelijk online schadeherstel afspraak maken bij ABS
 • Altijd een vestiging in de buurt
 • Universeel en merk-erkend schadeherstel

Ze verwijderen krassen, herstellen lakschade, ze kunnen uitdeuken zonder spuiten, ze voeren spotrepair uit en ze repareren hagelschade en steenslag. Bij ABS Autoherstel werken alleen maar specialisten in autoschadeherstel. Ze zijn bedreven in het herstellen van schade aan uw auto, busje, camper of caravan.

Bij ABS Autoherstel zijn meer dan 80 uitstekende autoschadebedrijven aangesloten. U vindt er dus altijd één in de buurt.

Checklist bij autoschade

Als u autoschade heeft, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

 1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
 2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance.
 3. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
 4. Vul (samen met eventuele andere betrokkenen) het Europees Schadeformulier in.
 5. Neem contact op met een schadeherstelbedrijf van ABS Autoherstel bij u in de buurt.
 6. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Kleine en complexe schades

De autoschadebedrijven van ABS Autoherstel repareren zowel kleine als complexe schades. Met moderne technieken, goed opgeleide vakmensen en de juiste apparatuur lossen we elke schade vertrouwd, vakkundig en snel voor u op.

Cosmetische schades

Cosmetisch schadeherstel is het herstel van kleine beschadigingen aan uw auto. Is de lak niet beschadigd? Dan kunnen we de deuk van binnenuit verwijderen. U ziet er daarna helemaal niets meer van.

Spotrepair

Spotrepair is een plaatselijke, cosmetische bewerking. We repareren of plamuren de beschadiging of deuk dan eerst en wordt het deel gespoten. Via de uitspuittechniek hoeven we dus alleen het gerepareerde deel te spuiten en dat scheelt aanzienlijk veel tijd en geld. Uw auto is vaak binnen een dag klaar. Meer informatie over spotrepair.

Complexe schades

We spreken van complexe schade als uw auto niet alleen oppervlakkige schade heeft, maar als er ook andere delen van de auto gerepareerd moeten worden. Alle schadeherstelbedrijven van ABS Autoherstel zijn gespecialiseerd in het herstellen van kleine tot complexe schades. En omdat we zo’n groot netwerk van vakspecialisten hebben, kunnen we u – als dat nodig is – ook koppelen aan merkspecialisten voor het repareren van de meest complexe schades.

Schadeherstel wordt steeds complexer door de geavanceerde technologie in auto’s en de gebruikte materialen. Dankzij de merkspecialisten in ons netwerk kunt u altijd rekenen op de beste oplossingen voor uw auto.

 • Schademelden,
 • Service Center,

Schade! Wat nu?

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 19 March 2023
 • 8.0

  De eerste keer dat ik met de auto kwam, stond ik vrij lang bij de receptie te wachten tot iemand hielp. Er zat wel iemand achter een computer maar die gaf niet aan dat hij iets aan het zoeken was. Dat geeft geen welkom gevoel. Dus zorg dat mensen helder communiceren en verwachtingen goed afstemmen.

  Anoniem Geholpen op 19 March 2023
 • 10.0

  Uiteindelijk kon de auto eerder gedrapeerd worden dan aanvankelijk afgesproken. Duidelijk communicatie en vriendelijk personeel.

  J. Scheltens Geholpen op 18 March 2023
 • 8.0

  Goede en snelle hulp, schade goed en netjes verholpen.. Service opentop

  Boon-Daniels M.B.H.E. Geholpen op 18 March 2023
 • 8.0
  H. Berenpas Geholpen op 18 March 2023
ABS staat voor u klaar

Wij staan 24/7 voor u klaar

We werken nauw samen met deze specialisten om u de beste service te kunnen bieden. Zo zorgen we samen dat we, ondanks de nieuwste technologische ontwikkelingen en de merk-specifieke uitzonderingen, voor het beste herstel kunnen zorgen.