• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Haans Autoschades Tilburg

Jules Verneweg 17 , 5015 BE Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
 • maandag 08:00 - 18:00
 • dinsdag 08:00 - 18:00
 • woensdag 08:00 - 18:00
 • donderdag 08:00 - 18:00
 • vrijdag 08:00 - 18:00
 • zaterdag 09:00 - 13:00
 • zondag Gesloten

Openingstijden voor opnemen van schades:

Maandag t/m Vrijdag van 9:00 - 16:30 uur
Zaterdagochtend op afspraak

bars

Welkom bij ABS Autoherstel Haans Autoschades in Tilburg

Autoschade? Bij ABS Autoherstel Haans Autoschades bent u snel weer op weg!

Heeft uw auto een deuk, kras of een andere vorm van schade opgelopen? Wij zorgen voor betrouwbaar, vakkundig en snel schadeherstel zodat uw auto snel weer de oude is. Terwijl onze ervaren schadeherstellers zich buigen over de schade aan uw voertuig, helpen wij u met de schadeformulieren en de afhandeling van de verzekeringspapieren. Dat is de meerwaarde van hèt schadeherstelbedrijf bij u in de buurt.

Al meer dan 50 jaar ervaring in schadeherstel

ABS Autoherstel Haans Autoschades in Tilburg streeft ernaar om de sfeer van het vertrouwde ‘familiebedrijf’ te combineren met een professionele en moderne bedrijfsvoering. Al meer dan 50 jaar helpen wij onze klanten met alle liefde. Heeft u onverhoopt autoschade opgelopen? Dan zorgen wij ervoor dat de schade vertrouwd, vakkundig en snel wordt hersteld. Transparantie staat centraal binnen ons bedrijf: zowel in de werkplaats als op de factuur komt u nooit voor verrassingen te staan.

Maak kennis met hèt schadeherstel van Tilburg

ABS Haans Tilburg.jpg

Service gaat bij ons verder dan wetgeving en Bovag-voorschriften. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om te helpen bij het invullen van schadeformulieren en het vaststellen van een schadebedrag. Ook de contacten met uw tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Graag laten wij u zien hoe er bij ABS Autoherstel Haans Autoschades gewerkt wordt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze brandschone werkplaats waar uw auto met zorg behandeld wordt. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie. De klant is en blijft bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Haans Autoschades koning en kan rekenen op een zeer persoonlijke behandeling.

De specialismen van uw schadeherstelbedrijf in Tilburg

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Haans Autoschades in Tilburg is één van de eerste klas schadereparateurs in de landelijk keten ABS Autoherstel en werkt voor verschillende verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Zo kan het zijn dat ook uw verzekeringsmaatschappij en leasemaatschappij u naar ABS Autoherstel Haans Autoschades stuurt voor de reparatie van uw autoschade in de omgeving Tilburg. Wij repareren autoschade op ons best, maar wij hebben meer te bieden dan enkel het uitdeuken en spuiten van uw auto. Hier vindt u onze extra services:

Snelservice
Klaar terwijl u wacht! ABS Autoherstel Haans Autoschades in Tilburg biedt de mogelijkheid om uw kleinere autoschades in korte tijd voor u te herstellen. In veel gevallen kunnen we op afspraak voor u bijvoorbeeld een spiegel of slot vervangen terwijl u wacht.

Totaalservice
U kunt bij ons terecht voor: ruiten graveren, uitdeuken zonder spuiten, schade-expertise, ruitenservice, gebruikte onderdelen of Scheel Autofauteuils.

Heeft u autoschade in Tilburg of omstreken? Maak vandaag nog een afspraak bij ABS Autoherstel Haans Autoschades. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Haans Autoschades Tilburg

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Is heel etsen geregeld en ons bus ziet er weer top ui

  P. van de Wouw Geholpen op 24 June 2024
 • 10.0

  Helaas heb ik geen verbeterpunten voor jullie, dit is de tweede keer dat jullie schade aan mijn auto hebben hersteld en twee keer volledig tevreden over het totale traject van A tot Z!

  M.A. Boon Geholpen op 20 June 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 20 June 2024
 • 9.0

  Altijd keurig gerepareerd Vriendelijk personeel Schoon terug Top bedrijf

  Anoniem Geholpen op 19 June 2024
 • 8.0

  Fantastisch gedaan , dankjewel