• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Coppens Veldhoven

De Run 5439 , 5504 DG Veldhoven
Vandaag geopend tot 18:00
 • maandag 08:00 - 18:00
 • dinsdag 08:00 - 18:00
 • woensdag 08:00 - 18:00
 • donderdag 08:00 - 18:00
 • vrijdag 08:00 - 18:00
 • zaterdag 11:00 - 13:00
 • zondag Gesloten
bars

Autoschade in de regio Veldhoven? Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens brengt uw auto weer in topconditie!

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om autoschade van tot bumper tot deur te herstellen. Niet alleen werken wij duurzaam, maar ook met de nieuwste reparatietechnieken. Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens in Veldhoven werkt vertrouwd, vakkundig en snel. Voor u het weet, bent u weer onderweg!

Coppens is onderdeel van schadeherstelketen ABS, met 74 bedrijven één van de grootste schadeherstelketen van Nederland. Op 1 januari 1989 startte vader Gerard zijn bedrijf in het herstellen en uitdeuken van autoschade. Zoon Geert Coppens heeft het bedrijf aan De Run 5439 op 1 november 2018 overgenomen.

Vertrouwd, vakkundig en snel
Door innovatie en ontwikkeling lost het team iedere schade professioneel op met vakkundige reparatie en net dat beetje meer. Zo hoort een gratis uitleenauto en hulp bij het invullen van een schadeformulier standaard tot de service. Niet voor niets wordt het team beoordeeld met een 9 door de klant!

Coppens is aangesloten bij BOVAG en werkt voor bijna alle erkende verzekeringsmaatschappijen. Geert: Wat veel mensen niet weten is dat je in een gesprek met je verzekeringsmaatschappij zelf je eigen gewenste schadebedrijf op kunt geven. Een verzekeringsmaatschappij kijkt meteen naar het postcodegebied maar omdat wij werken voor bijna elke maatschappij kun je direct zelf aangeven dat je graag naar ABS Coppens wilt gaan.

Onze Jos 35 jaar bij ABS Autoherstel CoppensABS Coppens Jos 35 jaar

Al jaren is Jos onze steun en toeverlaat en een bekend gezicht voor de klanten.

Van harte gefeliciteerd en op naar de toekomst samen.

 

Wij werken voor vrijwel alle verzekeraars

Wat veel mensen niet weten is dat wij aangesloten zijn bij heel veel verzekeraars. Je kunt dus (bijna) altijd én voor elke schade via je eigen verzekeraar, bij ons terecht! Heeft uw auto schade opgelopen in Veldhoven of omgeving?  Schroom niet en maak gelijk een afspraak!

Kennismaken met professioneel schadeherstel in Veldhoven

De schadeherstellers van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens in Veldhoven vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk. Daarom zorgen wij tijdens uw verblijf voor een ontspannen sfeer en nemen wij de schadeafhandeling stap voor stap met u door. Verzekeringspapieren, schadeformulieren en autoschade: voor ons allemaal geen probleem!

Onze leenauto’s en de haal- en brengservice van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens in Veldhoven

Ons schadeherstelbedrijf beschikt over een stel efficiënt werkende vakmannen. En terwijl de auto wordt hersteld, kunt u gebruik maken van onze leenautoservice. Heeft u geen tijd om uw auto te brengen of te halen, dan kunt u gebruikmaken van onze kosteloze haal- en brengservice.

Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Coppens in Veldhoven kunt u terecht voor een compleet aanbod van schadeherstel. Heeft uw auto schade opgelopen in Veldhoven of omgeving? Schroom niet en maak gelijk een afspraak!

Recensies

Ervaringen bij ABS Coppens Veldhoven

Bekijk alle ervaringen
 • 7.0
  Anoniem Geholpen op 06 December 2021
 • 10.0

  Afspraken rond het schadeherstel waren duidelijk en werden volledig nagekomen. Vervangauto was prima.

  Anoniem Geholpen op 30 November 2021
 • 10.0

  Op alle gebieden scoort dit ABS filiaal hoog: klantvriendelijkheid, beschikbaar stellen vervangend vervoer, schoon opleveren auto en uiteraard het belangrijkste: dat er nergens meer zichtbaar is dat er ooit schade is geweest

  M.H.H.M. Mallens Geholpen op 10 November 2021
 • 8.0

  Niet iedereen is even vriendelijk.

  H.K.D.C.F. den Tuinder Geholpen op 04 November 2021
 • 10.0

  Keurig hersteld