Zien en gezien worden,
daar draait het om op de weg.
Zeker in het najaar.

Koplampen polijsten en afstellen, of andere kleine schades verhelpen wij razendsnel.

Uiteraard helpen we u op een veilige manier en hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Steketee Yerseke

Op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Yerseke die autoschade vakkundig en snel herstelt? Al ruim 40 jaar een begrip in de regio!

Heeft u autoschade opgelopen en bent u op zoek naar een autoschade hersteller in Yerseke? ABS Autoherstel Steketee is hét autoschadeherstel bedrijf in Yerseke.

ABS Autoherstel Steketee ligt aan de entree van Yerseke. In een gemoedelijke ambiance worden hier auto’s op topniveau hersteld!

Onze geschiedenis gaat terug tot 1973, toen bij de oprichters thuis een loods werd gebouwd waar aanvankelijk hobbymatig auto’s en brommers werden hersteld. Begin jaren ’80 werd op de huidige locatie een volwaardig autoschadeherstelbedrijf gebouwd. In 2000 is het pand nog een keer grondig verbouwd en uitgebreid naar de huidige 1000m2.

Doordat wij continu blijven onderzoeken hoe wij uw auto nog vakkundiger en nog sneller kunnen repareren, beschikken wij over de modernste technieken. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend geschoold. Hierdoor is uw auto in goede handen. Met het passende vervangende vervoer zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. En zonder dat u het in de gaten heeft, wordt de schade gerepareerd en zorgen wij voor de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Autoschade? ABS autoherstel Steketee herstelt uw auto vertrouwd vakkundig en snel.

Maak een afspraak

ABS Autoherstel Steketee Yerseke

Zanddijk 4A

4401 NJ Yerseke

0113-572162

info@abssteketee.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag: 07.45 uur - 17.30 uur
vrijdag: 07.45 uur - 17.00 uur
zaterdag: 08.00 uur - 10.00 uur