• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS doneert aan Rode Kruis en WNF

ABS doneert aan het Nederlandse Rode Kruis en het Wereld Natuur Fonds.

Afgelopen december zou de vijfde editie van ons relatie-event plaatsvinden. Helaas was dit door corona niet mogelijk. Daarom hebben we hier een digitale invulling aan gegeven en besloten om een donatie te doen aan twee goede doelen.

Opbrengst

Deze periode heeft laten zien dat gezondheid en algeheel welzijn nu belangrijker zijn dan ooit. Daarom kozen wij voor de twee goede doelen: Het Nederlandse Rode Kruis en het Wereld Natuur Fonds. Onze relaties konden zelf kiezen welk goede doel ze wilden steunen en en wij doneerde hier vervolgens €25,- aan. In totaal hebben wij als ABS Autoherstel €1000,-  euro aan het Wereld Natuur Fonds en € 2000,- aan het Rode Kruis geschonken. Een hele mooie opbrengst! 

Wij willen hierbij alle relaties bedanken die de moeite hebben genomen om hun keuze aan ons door te geven.

Nederlandse Rode Kruis – Nationaal Actieplan Coronavirus

Nederland bevindt zich door de coronapandemie in een ongekende crisis. En die vraagt om een ongekend antwoord. Daarom is het Nederlandse Rode Kruis bezig met de grootste hulpoperatie sinds de Watersnoodramp. Zij ondersteunen de zorg en staan klaar voor de meest kwetsbaren.

Wereld Natuur Fonds – Steun de natuur

Een vitale en veerkrachtige natuur, die we vol trots kunnen doorgeven aan de generaties na ons. Door samen in actie te komen kunnen we de kwetsbare natuur en dieren beschermen en het evenwicht in de natuur herstellen.