• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

De blijvende impact van corona op autoschadeherstel [Podcast]

Bij ABS Autoherstel worden we voortdurend geconfronteerd met uitdagingen. Personeelstekorten hier. Prijsstijgingen daar. Een pandemie die roet in het eten gooit. En tekort aan materialen zijn slechts enkele van de dingen die onze werkstromen hebben verstoord. Hierdoor zijn onze veerkracht en vindingrijkheid op de proef gesteld, maar we zijn er sterker dan ooit uitgekomen.

In deze serie korte podcasts staan we stil bij de verschillende uitdagingen waar we de afgelopen twee jaar voor stonden. We staan ook stil bij de successen die we behaald hebben ondanks alle tegenslagen. 

In deze podcastaflevering bespreekt Edward Reinderts, manager operations en commercie bij ABS Autoherstel, hoe het bedrijf omging met de uitdagingen van de COVID-19 pandemie. Hij bespreekt de daling van het aantal claims en schadegevallen als gevolg van minder auto’s op de weg, maar ook de uitdagingen van ziek personeel en bevoorradingstekorten.

Het bedrijf implementeerde flexibele roosters en digitale oplossingen om het fysieke contact met klanten te verminderen. Deze aanpassingen waren succesvol en zijn blijven bestaan, zelfs nu de pandemie afneemt. Luister naar welke blijvende impact corona maakte op ABS Autoherstel en de rest van de branche.