• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Een ronkend relatie-event in 2016

Bij ABS kijken we tevreden terug op de eerste editie van ons relatie-event. Het zonnetje scheen, de sprekers vertelden met verve en natuurlijk waren de aanwezige auto’s spectaculair.

Terugblik op een geslaagde dag

Na de Be Connected-film trapt Albèrt de Goey, bestuursvoorzitter van ABS Autoherstel, af met een openingswoord om alle aanwezigen te verwelkomen. Vervolgens is het woord aan directeur Nico Stolk. Hij neemt de relaties van ABS Autoherstel mee in de reis die de organisatie afgelopen jaar heeft gemaakt én de weg die voor ons ligt.

Be connected: kijken naar de toekomst

De autoherstel branche is volop in beweging, auto’s worden steeds slimmer en reparaties worden daardoor complexer. Dat vraagt om vakmanschap, flexibiliteit en kennis van de nieuwste technologie. Verder wordt er veel gediscussieerd over het eigendomsrecht van data, maar ABS wil vooral de discussie voeren over wat wij met deze data kunnen betekenen voor de klant.

De volgende spreker Hans Bresser van het BOVAG Innovatielab vertelt ook hoe zij daarover denken. Het is duidelijk een onderwerp waar we als branche niet omheen kunnen. Walter van Benthem, Country Commercial Director van ABZ/Solera, neemt ons daarna mee in het businessmodel van de toekomst vanuit IT-perspectief. En autocoureur Tom Coronel (ja, dé Tom Coronel) sluit af met een inspirerende verhaal over ondernemen en samenwerken.

Tijd voor de Tesla’s en de BMW i8

Natuurlijk kan een event van ABS Autoherstel niet zonder de nodige spectaculaire wagens. De gasten zijn dan ook erg gecharmeerd van de elektrische auto’s waar ze zelf een ritje in mogen maken. Vooral de Tesla’s van ABS Splinter en de BMW i8 van Alphabet zijn zeer in trek.

Al met al was het een leuke, inspirerende dag en volgend jaar organiseren we zeker weer een event.