• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Jan Lammers ZZF Rally 2018

Dit jaar vond op zaterdag 2 oktober weer een editie plaats.

Al jaren zamelt het Zeldzame Ziekten Fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek. Het fonds geeft bekendheid aan zeldzame ziekten en organiseert speciale dagen om in contact te komen met lotgenoten. Met veel autoliefhebbers en een flinke opbrengst kan de organisatie terugkijken op een geslaagd event.

Goede Doel

ABS Autoherstel is sinds 2015 sponsor van de ZZF Rally en ondersteunt hiermee het Zeldzame Ziekten Fonds en haar doelen. Dit jaar deden in totaal 86 teams met verschillende auto’s mee om zoveel mogelijk geld op te halen. ABS Autoherstel reed met 4 equipes mee. De opbrengst was dit keer voor onderzoek naar de infectieziekte meningitis, waar nog steeds te veel baby’s aan overlijden.

Rallyroute

De rallyrijders zijn dit jaar gestart op vliegbasis Volkel, waar ze vol gas over de start- en landingsbanen vlogen. Zowel Audi’s als Porsches, maar ook auto’s zoals Bentley, Ferrari, Jaguar, Alfa Romeo, Maserati, MG en Chevrolet kwamen voorbij. Oud-premier Jan-Peter Balkenende was er ook bij. Dit keer niet in de rallyauto, maar als adviseur voor de deelnemers.

Opbrengst

Na een mooie ontspannen rally door de mooie natuur, werd er bij de finish in Biddinghuizen geveild. Mede dankzij schenkingen achteraf, werd de waanzinnige opbrengst van €111.000,- euro bekend gemaakt.