• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Jan Lammers ZZF Rally 2021

Vorig jaar werd de Jan Lammers ZZF Rally afgelast vanwege corona. Gelukkig kon dit jaar de jubileumeditie wel doorgaan. 6 november vond de vijftiende rally plaats. 

De deelnemers zamelen ieder jaar geld in voor het Zeldzame Ziekten Fonds. De volledige opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek. Om dit goede doel te steunen reden zo’n 200 deelnemers mee, verdeeld over 90 klassieke auto’s. Denk aan Bentley’s, Porsches, Lamborghini’s en Ferrari’s. 

Jan Lammers is trotse ambassadeur van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Bekijk hier het verhaal van de stichting:

Recordopbrengst

Er was een ‘vliegende’ start vanaf vliegbasis Volkel met daarna een verrassende lunch bij Landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum. Dit is sinds 1946 de verblijfplaats van de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht (IGK). 

Dit jaar werd er gefinisht bij het indrukwekkende Louwman Museum in Den Haag met de oudste collectie klassieke automobielen. Na de finish volgde er een veiling en werd de recordopbrengst van €165.000,- bekendgemaakt voor het Zeldzame Ziekten Fonds. 

Als sponsor van de ZZF Rally zijn wij erg trots op dit resultaat en op alle deelnemers en sponsoren die de rally ieder jaar weer mogelijk maken.

Jan Lammers ZZF Rally 2021