• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Jan Lammers ZZF Rally 2022

1 oktober vond de zestiende editie van de Jan Lammers ZZF Rally plaats.

Net als voorgaande jaren zamelden de deelnemers geld in voor het Zeldzame Ziekten Fonds. De volledige opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek. Om dit goede doel te steunen reden zo’n 200 deelnemers mee, verdeeld over ruim 80 klassieke auto’s zoals Bentley’s, Porsches, Lamborghini’s en Ferrari’s. 

Recordopbrengst

De rally startte vanaf vliegbasis Volkel. Op een landgoed bij Ulvenhout, Koetshuis Anneville was ruimte om te lunchen en om even de benen te strekken.

De finish was dit jaar in Rotterdam bij het Porsche Centrum. Na de finish volgde er een veiling en werd de recordopbrengst van €185.000,- bekendgemaakt. Met dit bedrag kan het ZZF belangrijke wetenschappelijke onderzoeken financieren en lotgenotencontactdagen organiseren. 

Als sponsor van de ZZF Rally zijn wij erg trots op dit resultaat en op alle deelnemers en sponsoren die de rally ieder jaar weer mogelijk maken.

Zoals de naam van de rally al doet vermoeden is Jan Lammers trotse ambassadeur van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Bekijk hier het verhaal van de stichting:

bars

Jan Lammers ZZF Rally 2023

Op zaterdag 7 oktober 2023 wordt de 17e editie van de Jan Lammers ZZF Rally gereden.

Inschrijven is al mogelijk