• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Vakmensen zijn goud waard (infographic)

Daarom investeert ABS Autoherstel in technisch talent.

Eerlijk is eerlijk. Bij ABS Autoherstel werken een hoop vakidioten. Autoschadeherstel is tenslotte een prachtig vak waarin de technologische ontwikkelingen nooit stil staan. Onze mensen dragen hun liefde voor het vak heel graag over op de volgende generatie. Maar dan moet die generatie wel in deze branche willen werken. En daar wringt de schoen.

In deze tijd is het nu eenmaal heel lastig om jonge mensen te interesseren voor een technisch beroep. En dat raakt onze branche uiteraard ook. Wij zien het als onze taak om het vak aantrekkelijk te maken én te houden voor nieuwe schadeherstellers. Dit doen we onder andere door opleidingsplaatsen en doorgroeimogelijkheden te bieden.

Trots

ABS Autoherstel investeert graag in het opleiden van nieuwe autospuiters en schadeherstellers. Bijna alle ABS-vestigingen zijn dan ook erkend leerbedrijf van het VOC. Daardoor kunnen veel enthousiaste jongeren praktijkervaring opdoen. En die ervaring is natuurlijk hoognodig om een goede vakman of -vrouw te worden.

Een leerling kan uitgroeien tot een waardevolle kracht, daarom doen we er alles aan om goede leerlingen na hun stage een plek binnen ABS Autoherstel te bieden. In onderstaande infographic geven we een overzicht van de leerlingen die momenteel aan het werk zijn binnen ABS. Dit zijn stuk voor stuk jongeren waar we trots op zijn!