• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Westland Autoschade: duurzaam in automotive

ABS Autoherstel Westland Autoschade heeft een Dave Bebelaar Award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven met de meest aansprekende ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid in de automotive.

De ABS-vestiging in De Lier is de eerste schadehersteller in Nederland die helemaal van het gas af is. Dirk van der Schans (op de foto hierboven) heeft vol ingezet op de verduurzaming van zijn bedrijf. Behalve de VOS-meters in de spuitcabines, zonnepanelen en biomassaketels maakt Westland Autoschade ook gebruik van Eco-Balance laklijn van BASF. Met een nieuwe methode kan deze producent al bij de vervaardiging van basisproducten een deel van de fossiele grondstoffen in het productienetwerk vervangen door hernieuwbare grondstoffen.

In de video hieronder zie je waarom ABS Autoherstel Westland Autoschade kans maakte op de prijs. 20 juni werd bekend dat het bedrijf gewonnen heeft. Voor het publiek was de combinatie van een vergaand duurzame bedrijfsvoering en het gebruik van duurzame producten doorslaggevend.