• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Den Elzen opent vestiging in Breda

Initiatiefnemer Joost den Elzen vertelt hoe en waarom er een nieuwe ABS-vestiging is in Breda.

Nummer 6 alweer

“ABS Autoherstel Den Elzen Breda is de zesde vestiging onder de vlag van de Den Elzen Groep. We hadden al ABS-vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Gorinchem. Waarom nu ook één in Breda? We hadden ons oog al eerder op Breda laten vallen. Het is een prachtige stad met een mooie bedrijvigheid en veel inwoners én ABS Autoherstel was al een tijdje niet meer vertegenwoordigd in dit gebied.”

“Toen deze locatie aan de Korte Huifakkerstraat 20 beschikbaar kwam, was de kans te interessant om te laten liggen. Het is een mooi, fris pand op een goede plek, dicht bij alle autobedrijven en een woonboulevard.”

Unieke participatie

“De nieuwe vestiging is een samenwerking tussen vier partners: de Den Elzen Groep, Van Tilburg – Bastianen Autobedrijven, Jan Smulders en Wim de Keizer. Wim is een goede bekende. Hij was vroeger eigenaar van ABS Gorinchem en hij is al een aantal jaren onze partner voor de huidige vestigingen in Gorinchem, Rotterdam én nu ook Breda. Wim is heel sterk in het operationele deel in de werkplaats. Dit deel pakt hij nu op voor al onze vestigingen. Jan Smulders is geen onbekende, maar wel nieuw binnen onze groep. Hij start als vestigingsmanager in Breda en daarnaast verzorgt hij vooral de front-office voor onze groep.”

“De participatie van een dealer is ook nieuw voor ons. Een wederzijdse relatie heeft ons aan Van Tilburg – Bastianen Autobedrijven gekoppeld en dat klikte. Zij hadden geen eigen schadeherstellers en wilden graag ABS Autoherstel als partner. Dus dat wij bij hen om de hoek konden zitten, kwam heel erg mooi uit.”

Voor het beste resultaat

Pascal Tetteroo After Sales Directeur van Van Tilburg – Bastianen Autobedrijven zei hier al eerder over: “Het uitbesteden van het schadewerk aan schadespecialisten levert voor onze klanten het beste resultaat op. Vakspecialisten leveren het mooiste werk. Daarnaast werken zij vaak sneller en ook dat is winst voor klanten. Voor onze klanten verandert er in praktische zin niet zo veel omdat de vestiging van ABS Den Elzen bijna om de hoek is gevestigd. Wel zullen zij merken dat deze organisatie zeer professioneel werkt, met de laatste technieken en inzichten”.

Operationeel per 15 mei

“Op 24 april 2017 hebben we een glas feestelijke bubbels gedronken met alle betrokkenen. De opgefriste receptie is al operationeel en de werkplaats is op 15 mei klaar voor gebruik. De eerste auto’s staan nu [red. 3 mei] al ingepland. Dat is fijn om te merken, dat de mensen ons nu al weten te vinden.”

“We kunnen alle schades aan alle merken uitvoeren. Daarnaast hebben we nog een merkspecialisatie voor de merken van Van Tilburg – Bastianen Autobedrijven: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Verder zijn we ook merkerkend voor Alfa, Hyundai en Fiat. Natuurlijk geldt – zoals bij alle ABS-vestigingen: ongeacht het merk is iedereen met schade van harte welkom!”