• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Jan Lammers ZZF Rally 2023

Zaterdag 7 oktober stond in het teken van de 17e editie van de Jan Lammers ZZF Rally, met als startpunt Vliegbasis Volkel. Onder het toeziend oog van oud-coureur Jan Lammers, vertrokken ruim 85 enthousiaste equipes om een prachtig bedrag bijeen te rijden voor het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF).

In de comfort-, tour- en sportklasse genoten de deelnemers van mooie routes. De pitstop bij Sint Catharinadal bood een heerlijke lunch onder de warme herfstzon. Het tweede traject leidde naar een sfeervolle overtocht verzorgd door Veerdienst Schoonhoven, waarna de rallyrijders feestelijk werden onthaald bij Porsche Centrum Rotterdam. 

Een resultaat om trots op te zijn

De dag kende een grandioze afsluiting met een opbrengst van 146.148,- euro, welke later nog werd opgehoogd naar 150.000,- euro. Een resultaat om trots op te zijn! Dit geweldige bedrag maakt het mogelijk om belangrijk onderzoek te steunen en lotgenotendagen te organiseren, waarmee we het verschil maken voor hen die te maken hebben met zeldzame ziekten. 

Net als in voorgaande jaren toont de Jan Lammers ZZF Rally de kracht van samenkomen voor een goed doel. De organisatie, deelnemers en sponsoren kijken al uit naar de volgende editie!