• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Groen Steenwijk

Korte Venen 14 , 8331 TH Steenwijk
Vandaag gesloten
 • maandag 07:45 - 17:15
 • dinsdag 07:45 - 17:15
 • woensdag 07:45 - 17:15
 • donderdag 07:45 - 17:15
 • vrijdag 07:45 - 17:15
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten

Schade intakes graag op afspraak. Bel 0521-510 381 of mail naar info@absgroen.nl.

bars

Heeft u schade aan uw auto of caravan? Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Groen in Steenwijk heeft alles in huis om uw autoschade vakkundig te repareren.

Een ongeluk zit een klein hoekje. Iedereen heeft weleens meegemaakt dat een paaltje over het hoofd werd gezien. De autoschade die dan ontstaat wilt u liefst zo snel mogelijk hersteld zien, liefst zonder de papierwinkel die daar mee samenhangt. Of het nu schade betreft aan uw auto of uw caravan, schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Groen staat in Steenwijk graag voor u klaar! Niet alleen zorgen wij voor een vertrouwd vakkundige en snelle reparatie, ook nemen wij u de administratieve lasten rondom schadeafhandeling graag uit handen.

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Groen: bekend met de nieuwste reparatietechnieken

Ons schadeherstelbedrijf is bekend met recentste ontwikkelingen in het schadeherstel, en kunnen zo op snelle en effectieve manier te werk gaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat, indien nodig, u over passend vervangend vervoer beschikt zolang uw auto nog in reparatie is.

Verzekerd van de beste service bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Groen in Steenwijk

Eén van onze speerpunten is onze service. Zo nemen we bij u alle ongemakken die samenhangen met autoschade weg. Van het invullen van het schadeformulier tot de contacten met de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Daarnaast zorgen wij voor vervangend vervoer, waardoor u mobiel blijft.

Ondertussen wordt in onze moderne werkplaats vakmanschap ingezet om uw auto weer in topconditie te krijgen. Onze vakmensen volgen regelmatig opleidingen zodat zij de nieuwste technieken beheersen om uw autoschade te herstellen.

Wij hebben talrijke technische specialisaties in huis, zowel van de verschillende automerken als op het gebied van elektronica en veiligheidssystemen. Kortom bij het ABS Autoherstel Groen is uw auto in goede handen!

Maak kennis met ons schadeherstel

ABS Groen Steenwijk.jpg

Met onze vestiging in Steenwijk reikt onze service tot ver in de wijde omgeving. Openheid en vertrouwen, uitstekende kwaliteit en dienstverlening, dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld.

Schadeherstelbedrijf Groen (Steenwijk) herstelt vertrouwd, vakkundig en snel. Dat is ABS Autoherstel!

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Groen Steenwijk

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  prima geregeld,goed resultaat ,goede breng en haal service

  Anoniem Geholpen op 18 May 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 17 May 2024
 • 10.0

  Goed geholpen en leuke medewerkers

  Anoniem Geholpen op 17 May 2024
 • 9.0

  Allereerst vind ik het moeilijk om een bedrijf op 3 vragen te beoordelen. Dus maak de enquête wat groter. Mijn algehele tevredenheid komt voort uit meerder aspecten van het bedrijf maar communicatie staat voor mij echt bovenaan. Jullie waren altijd goed bereikbaar, duidelijk en altijd vriendelijk. Verder vind ik jullie flexibiliteit fijn. Toen ik vroeg een leenauto een dag langer te mogen houden, was dit geen probleem. Uiteindelijk geen gebruik van gemaakt maar toch. Enige minpuntje vond ik de leenauto. Een Audi A1 is niet bedoelt voor mensen van mijn lengte (185cm ). Auto rijd prima maar bij het instappen stootte ik steeds mijn hoofd. Erg vervelend en onnodig. Misschien iets om in de toekomst rekening mee te houden? Maar in zijn totaliteit mijn complimenten ben ik zeer tevreden over ABS Autoschadeherstel. Net geen 10 maar dat komt door de leenauto .

  J.R. de Wolff Geholpen op 17 May 2024
 • 10.0

  Eerlijk bedrijf wat met je meedenkt en de juiste voorlichting geeft qua herstel