Heeft u autoschade?

Wij lossen het veilig voor u op. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen, maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.Vind hier alle maatregelen waarmee we u op een veilige manier kunnen helpen.

Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Noord Limburg

Bij ABS Autoherstel Noord Limburg in Horst begrijpen we dat autoschade altijd vervelend is. Daarom willen wij u deze zorgen zoveel mogelijk uit handen nemen. Onze schadespecialisten werken met de nieuwste technieken en apparatuur waardoor wij uw auto snel en vakkundig kunnen herstellen. Daarbij ligt onze focus altijd op kwaliteit. Om het hele proces voor u makkelijker te maken, helpen wij u graag met de afwikkeling met uw verzekeraar.

Corona maatregelen

ABS-Corona-maatregelen-narrow-casting-540x1080.jpg

Naast de door RIVM aanbevolen maatregelen als:

  • Extra handen wassen
  • Geen handen schudden
  • Afstand houden
  • Extra reinigen van deurklinken etc.

Heeft ABS Noord Limburg ook de volgende mogelijkheden als optie:

  • Ophaal- en terugbrengservice: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen en waar nodig gedesinfecteerd weer terug.
  • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s of zelfs een face-time gesprek.

We gebruiken hiervoor ons email-adres: info@absnoordlimburg.nl en ons mobiele telefoonnummer 06-53929705 . U mag ons ook foto’s sturen via whatsapp (hetzelfde nummer). Start de fotoserie svp met een overzichtsfoto waarop het kenteken zichtbaar is, daarna detailfoto’s van de schade. Wij zullen het oppakken en z.s.m. contact met u opnemen.

Onze service

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij doen er dan ook alles aan om bij u de druk van de ketel te halen, en zoveel mogelijk te ontlasten. Wij zorgen er niet alleen voor dat er een leenauto klaar staat terwijl u wacht op het herstel van uw autoschade, wij staan ook garant voor de afwikkeling met de verzekeraar.

Als u geen tijd heeft om uw auto te brengen of te halen, kunt u ook kosteloos gebruik maken van onze haal- en brengservice. Bij ons is de klant pas écht koning! U zult versteld staan van het resultaat.

Dit vinden onze klanten van ons:

Lees alle reviews
Maak een afspraak

ABS Autoherstel Noord Limburg

Stationsstraat 82

5961 HS Horst

077-3982019

info@absnoordlimburg.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag van 8.00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10.00 tot en met 13.00 uur