• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden

Rietdekkersweg 3 , 3449 JC Woerden
Vandaag geopend tot 17:45
 • maandag 07:45 - 17:45
 • dinsdag 07:45 - 17:45
 • woensdag 07:45 - 17:45
 • donderdag 07:45 - 17:45
 • vrijdag 07:45 - 17:45
 • zaterdag 10:00 - 12:00
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden

Op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Woerden die autoschade vakkundig en snel herstelt? Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden is al ruim 50 jaar een begrip in de regio! Een deuk, kras of een grote autoschade? Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Wij herstellen meer dan alleen uw auto, wij nemen ook al uw zorgen rondom de autoschade uit handen. Door onze jarenlange ervaring zijn kwaliteit en vakkundigheid vanzelfsprekend. Daarnaast verrassen we onze klanten steeds weer met onze service: van gratis vervangend vervoer tot en met de afhandeling van de verzekering.

Maak kennis met uw schadeherstelbedrijf in Woerden en omstreken

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Ad de Goey is al ruim 50 jaar gevestigd in Woerden en vervult met trots een regionale rol in het Groene Hart. Ons team kan met de beste en modernste reparatietechnieken uw autoschade snel en efficiënt herstellen. Terwijl u wacht, helpen we u met de verzekeringspapieren en we maken ter plekke een begroting. De schade rekenen we als u dat wenst rechtstreeks af met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Wanneer dat nodig is, helpen we u bij het verhalen van de schade op een tegenpartij. Bij herstel kunt u kosteloos gebruik maken van onze haal- en brengservice of een leenauto. Want bij ons is de klant áltijd koning.

Albert uitsnede.jpg

Heeft u momenteel autoschade? Neem dan contact met ons op! U kunt rekenen op vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel. Ook klanten uit Bodegraven, De Meern, Harmelen, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwerbrug, Oudewater, Vleuten, Wilnis, Zegveld en meer weten ons al jaren goed te vinden!

 

 

 

ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden 3

Wij hebben verbouwd!

In 2017 en 2018 is ons pand grondig verbouwd. Naast het uitbouwen van de werkplaats zijn ook een gloednieuwe receptie en expertiseruimte gerealiseerd! En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Bekijk hieronder het videoverslag of neem een virtuele rondleiding om het eindresultaat te bekijken.

Bekijk onze vlog met het eindresultaat icon

Duurzaam schadeherstel

ABS autoherstel Ad de Goey behoort tot de meest duurzame schadeherstelbedrijven van het land.

Wij werken duurzaam door de minst vervuilende producten en werkprocessen te gebruiken, we drogen grondverf bijvoorbeeld middels UV-licht. Daarnaast scheiden we zorgvuldig de afvalstromen en bevorderen we recycling. Naast dit alles, werken wij in een zeer duurzaam gebouw. Tijdens de verbouwing in 2017 is het bedrijfspand volledig ge-upgrade. Er is extra warmte- èn geluidsisolatie aangebracht. De verwarming en koeling van het pand wordt geregeld middels warmtepompen en de energieopwekking doen we nagenoeg helemaal zelf met een dak vol PV (zonne-)panelen. Hiermee proberen we onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Onze leenauto’s hebben allemaal het A- of maximaal B-label en zijn vaak Hybride of zelfs 100% elektrisch. Onze leenfietsen zijn qua milieueffect natuurlijk het beste alternatief.

In 2017 waren we genomineerd voor de Ondernemersprijs op het thema duurzaamheid door de Ondernemerskring Woerden (OKW). In 2018 zijn we genomineerd voor de Duurzaamheidprijs van Stichting Duurzaam repareren en in 2019 zijn we genomineerd voor de duurzaamheidsprijs van de Gemeente Woerden.

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  Heel erg tevreden

  Anoniem Geholpen op 13 July 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 09 July 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 08 July 2024
 • 9.0

  Prima !