• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden

Rietdekkersweg 3 , 3449 JC Woerden
Vandaag geopend tot 17:45
 • maandag 07:45 - 17:45
 • dinsdag 07:45 - 17:45
 • woensdag 07:45 - 17:45
 • donderdag 07:45 - 17:45
 • vrijdag 07:45 - 17:45
 • zaterdag 10:00 - 12:00
 • zondag Gesloten

Let op: Op 27 april en 17 mei, zijn we i.v.m. Koningsdag en Hemelvaart gesloten, 28 April en 18 Mei, de dagen nà Koningsdag en Hemelvaart zijn we alleen beschikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur.

bars

Welkom bij ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op Woensdag 7 juni 2023

Op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Woerden die autoschade vakkundig en snel herstelt? Al ruim 50 jaar een begrip in de regio! Een deuk, kras of een grote autoschade? Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Ad de Goey in Woerden weet u precies waar u aan toe bent. Wij herstellen meer dan alleen uw auto; wij nemen ook al uw zorgen rondom de autoschade uit handen. Door onze jarenlange ervaring zijn kwaliteit en vakkundigheid vanzelfsprekend. Met onze service verrassen we onze klanten steeds opnieuw. Van gratis vervangend vervoer tot en met de afhandeling van de verzekering.

Maak kennis met uw schadeherstelbedrijf in Woerden en omstreken

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Ad de Goey is al ruim 50 jaar gevestigd in Woerden en vervult met trots een regionale rol in het Groene Hart. Ons team kan met de beste en modernste reparatietechnieken uw autoschade snel en efficiënt herstellen. Terwijl u wacht, helpen we u met de verzekeringspapieren en maken ter plekke een begroting. De schade rekenen we desgewenst rechtstreeks af met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Eventueel helpen we u bij het verhalen van de schade op een tegenpartij. Bij herstel kunt u kosteloos gebruik maken van onze haal- en brengservice of een leenauto. Want bij ons is de klant áltijd koning.

Albert uitsnede.jpg

Heeft u momenteel autoschade? Neem dan contact met ons op! U kunt rekenen op vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel! Ook klanten uit Bodegraven, De Meern, Harmelen, Kamerik, Kockengen, Linschoten, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwerbrug, Oudewater, Vleuten, Wilnis, Zegveld en meer weten ons al jaren goed te vinden!

Wij hanteren de door RIVM aanbevolen maatregelen als:

 • Extra handen wassen
 • Geen handen schudden
 • Afstand houden
 • Extra reinigen van deurklinken etc.

Daarnaast heeft ABS Ad de Goey ook de volgende mogelijkheden als optie:

 • Ophaal en terugbreng service: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen en waar nodig gedesinfecteerd weer terug.
 • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s of zelfs een face-time gesprek.

 

ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden 3

Wij hebben verbouwd!

In 2017 en 2018 is ons pand grondig verbouwd. Naast het uitbouwen van de werkplaats zijn ook een gloednieuwe receptie en expertiseruimte gerealiseerd! En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Bekijk hieronder het videoverslag of neem een virtuele rondleiding om het eindresultaat te bekijken.

Bekijk onze vlog met het eindresultaat icon

Duurzaam schadeherstel

ABS Ad de Goey behoort tot de meest duurzame schadeherstelbedrijven van het land.
Naast het gebruik van de minst vervuilende producten en werkprocessen, we drogen grondverf bijvoorbeeld middels UV-licht, het zorgvuldig scheiden van afvalstromen en het bevorderen van recycling werken, we in een zeer duurzaam gebouw. Tijdens de verbouwing in 2017 is het bedrijfspand volledig ge-upgrade. Er is extra warmte- èn geluidsisolatie aangebracht. De verwarming en koeling van het pand gebeurt middels warmtepompen en de energieopwekking doen we nagenoeg helemaal zelf middels een dak vol PV (zonne-) panelen. Hiermee proberen we onze ecologische footprint zo klein als mogelijk te houden. Onze leenauto’s hebben allen het A- of maximaal B-label en zijn vaak Hybride of zelfs 100% elektrisch. Onze leenfietsen zijn qua milieueffect natuurlijk het beste alternatief.

In 2017 waren we genomineerd voor de Ondernemersprijs op het thema duurzaamheid door de Ondernemerskring Woerden (OKW). In 2018 zijn we genomineerd voor de Duurzaamheidprijs van Stichting Duurzaam repareren en in 2019 zijn we genomineerd voor de duurzaamheidsprijs van de Gemeente Woerden.

Werken bij ABS Ad de Goey

Bekijk hier onze vacatures. 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Ad de Goey Woerden

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  alles positief zou het niet weten

  Anoniem Geholpen op 31 May 2023
 • 10.0

  Fijne mensen perfecte service

  A Nap Geholpen op 27 May 2023
 • 10.0

  Alle punten waren uitstekend. Moeilijk te kiezen welke doorslag geven voor de 10. Een EV als leenauto is een wens. Maar dat zal nog toekomst worden wellicht 😀

  Anoniem Geholpen op 26 May 2023
 • 9.0
  Keler Geholpen op 21 May 2023
 • 8.0

  ABS Autoherstel Ad de Goey is een prima bedrijf met prima vakkundig personeel. Zij maken waar wat zij beloven en denken mee aan een oplossing. Wij zouden een week later met de auto op vakantie gaan toen de schade ontstond. Door een kleine noodreparatie konden wij toch met de auto veilig op vakantie.