• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Utrecht

6 vestigingen in Utrecht
9.2
674 beoordelingen

Autoschadeherstel in Utrecht gewenst? ABS Autoherstel is uw specialist!

Autoschadeherstel in Utrecht gewenst? ABS Autoherstel is uw specialist! Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel en snel herstellen van diverse vormen van autoschade. Dit kan lakschade zijn, maar ook ruitschade of een andere vorm van schade. Bij ons kunt u er altijd op rekenen dat de schade geheel hersteld wordt. Niet alleen herstellen wij schade aan auto’s, maar ook aan caravans, busjes en campers. Wij beschikken over 78 autoschadebedrijven, alsmede een bedrijf in Utrecht. Zet ABS Autoherstel direct in voor uw autoschadeherstel in Utrecht of lees verder voor meer informatie over onze mogelijkheden en de voordelen die wij te bieden hebben.

Opties autoschadeherstel in Utrecht

Wilt u autoschadeherstel in Utrecht laten verrichten, dan hebben wij diverse opties. Wij kunnen namelijk vele vormen van autoschade verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade en lakschade, maar ook aan een bumperreparatie, velgenreparatie en steenslagreparatie. Ook uitdeuken zonder spuiten kunnen wij voor u doen. Wij vertellen u graag welke vormen van autoschade wij kunnen herstellen en hoe wij dit precies doen.

Lakschade

Ook lakschade kunnen wij eenvoudig en snel voor u herstellen. Het herstellen van lakschade noemt men ook wel spotrepair. Bij deze methode worde kleine krassen en deukjes in de auto hersteld. Dit is echter anders dan het spuiten van auto’s. Wanneer wij de lakschade hersteld hebben, is een strak resultaat gegarandeerd. Lakschade aan de auto zal hierdoor niet meer te zien zijn.

Uitdeuken zonder spuiten

Wilt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten? Dit is een van de opties die wij aanbieden. Als wij de auto uitdeuken zonder spuiten, gebruiken we speciaal gereedschap waarmee er geen schade aan de laklaag wordt toegebracht. De deuk wordt middels een speciale lijmtechniek of hefboomtechniek uit het plaatwerk gemasseerd. Via deze werkwijze kunnen wij eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken komen. Hierdoor maken we uw auto, busje, caravan of camper geheel deukvrij.

Ruitschade

Is er sprake van ruitschade aan uw auto? Dan is dat niet prettig. Zo beginnen sterretjes en barsten meestal klein, maar kunnen ze gevaarlijke situaties opleveren. Daarom moet u zeker een professional inzetten voor uw autoschadeherstel in Utrecht. U zorgt er zo voor dat u later niet meer geld kwijt bent als de beschadiging nog groter wordt. Als wij uw ruitschade herstellen, wordt er gebruik gemaakt van speciale hars. Dit zorgt voor een uitstekend resultaat. Soms is een nieuwe ruit nodig. Als dit het geval is, kunnen wij deze ook voor u plaatsen. Wij bestellen onze autoruiten bij leveranciers die ook aan autofabrikanten leveren, waardoor uw nieuwe ruiten tevens van hoge kwaliteit zijn.

Steenslagreparatie

Heeft u een steenslagreparatie nodig? ABS Autoherstel helpt u dan graag verder. Als u beschadigingen door steenslag heeft, worden deze plekken via spotrepair door ons hersteld. Dit doen wij altijd zeer snel, waarbij we de schade gericht aanpakken. Zijn wij klaar met de steenslagreparatie, dan zal de beschadiging niet meer te zien zijn.

Bumperreparatie

Wilt u een bumperreparatie laten uitvoeren? Wij helpen u dan graag verder. Wanneer uw bumper grote beschadigingen heeft, zullen wij de gehele bumper herstellen of – indien nodig – vervangen. Wij bestellen dan een nieuwe en originele bumper. Is uw bumper gescheurd? Ook dan kunnen wij deze herstellen. Bumpers zijn tegenwoordig vaak voorzien van ADAS-systemen. Het is daarom belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden. Dit doen wij met de meest geavanceerde apparatuur.

Velgenreparatie

Wilt u een velgenreparatie laten verrichten? Als wij uw velgen repareren, zorgen we ervoor dat zichtbare deuken niet meer te zien zijn. Wij kunnen ook de velgen renoveren of stoeprandschade verhelpen. Daarbij is het nog mogelijk een nieuwe laklaag op de velgen aan te laten brengen. Hierdoor zien ze er weer glanzend en als nieuw uit.

Deze voordelen biedt ABS Autoherstel u

Wanneer u uw autoschadeherstel in Utrecht laat verrichten door ABS Autoherstel, dan kunt u bij ons rekenen op vele voordelen. Zo kunnen wij niet alleen diverse vormen van schade herstellen, maar garanderen wij u ook onderstaande voordelen:

 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Professionele service
 • Uw schade snel hersteld!

Kiest u ook voor het meest snelle autoschadeherstel in Utrecht? Dan kunt u het beste voor ABS Autoherstel kiezen.

Bel voor autoschadeherstel in Utrecht

Wilt u uw autoschadeherstel in Utrecht overlaten aan ABS Autoherstel? Neem dan nu contact met ons op, zodat wij professioneel en snel de autoschade kunnen verhelpen. Met ABS Autoherstel is uw autoschadeherstel in Utrecht binnen een mum van tijd geregeld!

Recensies

Ervaringen in Utrecht

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 26 April 2024
 • 8.0

  Fijne afhandeling , vlotte reparatie !

  Anoniem Geholpen op 18 May 2024
 • 10.0

  Ik ben dik tevreden, fijn personeel vrolijk begripvol en bekwaam, nette service fijne leenauto .. SUPERBLIJ met de snelle nette en vakkundige werk/ reparatie aan mijn auto. Dikke voldoende voor alle divisies.

  Quartel Geholpen op 15 May 2024
 • 8.0

  Ga vooral zo door!

  S Ataseven Geholpen op 17 May 2024
 • 10.0

  Goed en bekwaam personeel. Zeer professioneel !!

  R. Harderwijk Geholpen op 02 May 2024
 • 9.0

  Vakkundig uitleg na afloop herstel middels foto's. Uitvoerig op de hoogte gehouden status auto. Schoon opgeleverd.